2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ک اصن نمیدونم چی هست

ی غذای عربی هستش

بسه دنیا دیگه بسه ،تودیگه کار نده دستم؛من بسازتو میرقصم تو بزن تا من برقصم؛طاقت و صبر و قرارم دلمو یارودیار همچیم رفته زدستم تو بزن تامن برقصم....😔

وا کاری که نداره برنج رو بصورت کنه ای بپز که کاملا له شه حتما یه سیب زمینی هم بنداز توش که خودشو بگیره وا نده تو سرخ شدن

مواد ماکارونی درست کن من خودم هر چی دم دستم بیاد می ریزم دلمه و گوجه و پنیر پیتزا و... .مواد بالا یه کم ازش بردار کف دستت پهن کن  مواد ماکارونی رو بزار وسط بعد ببندش.تو آرد بغلطان.قابلمه ات رو روغن زیاد بریز بنداز توش تا سرخ شه

تیکر بوقت تولد سه سالگی عزیز دردونه ام و به امید خدا تولد نی نی😍
شمادرست میکنید خوب میشه؟مزش خوب میشه؟

من دوست ندارم برای ذائقه ام زیادی چرب و خمیری و سنگینه  ولی اگر خوشت میاد از رسپی شف طیبه استفاده کن که همه چیز رو با جزییات میگه

حال متکلم از کلامش پیداست
هیچوقت به این اسونی دست از چیزی که میخوای نکش  یه غذاست دیگه شق القمر که نیست فوقش دوبار خراب ...

اخه میخوایم بریم مسافرت .نمیخوام اولین بار هل هلکی دزست کنم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792