2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داداش منم پاش اینطور بود یه دکتر عمومی رفت دو تا پماد داد خوب شد.یعنی این همه دکتر پوست رفت و نمونه برداری کرد آخرش یه دکتر عمومی خوبش کرد.خوب میشه اگه تهرانی برو دکتر ترانه صادقیان خیابون توانیر دکتر خوبیه.سرچ کنی میاره.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

منم رفتم دکتر پماد دست ساز داد یکی دوبار زدم دیگه نزدم چند باره‌م انقد افتضاخ بودم کارم ب آمپول و سرم کشید بعد از اون قرص هیدروکسی زین استفاده کردم خوب شدم فقط خیلی خواب اوره 

👨‍👩‍👦‍👦
نه عزیز مشهدم....خسته شدیم از بس رفت دکتر وبه هیچ نتیجه ای نرسید

اگه قم میای آدرس دکتری که داداشم رفت بگیرمبهت بدم.خیلی خوب بود.با دوتا پماد پای داداشم روش تا ساق داشت اگزما شده بود خوب شد.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

منم دارم کل بدنمه اما اینجوری نمیشه فقط خارش میده و جایی که میخوارونم تیره میشه رو بدنم یه کرم مرطوب کننده چرب روغنی بگیر بعد هربار حمام بکش به دستاش اگر هم منطقه ای هستین که سرد و خشکه روزی یبار براش بکش به هیچ وجه از صابون استفاده نکنه فقط شامپو بدن فولیکا مخصوص پوست اگزمایی