2777
2789
عنوان

بیش فعالی

231 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من یه پسر چهار ساله دارم شیطون نیست ولی اصلا تمرکز نداره مثلا بیست بار دورنگ زرد و قرمز بهش یاد دادم ولی دوباره اشتباه میگه به نظرتوت بیش فعاله خیلی نگرانم تو روخدا جوابم بدید .

نه بابا خوب میشه به مرور من ی مدت به بچه های ۴ تا ۷ سال زبان آموزش میدادم یکیش تا آخر ی ترم به بسکت گفت دسکت هرکاریم کردم درست نشد ترم بعدش ولش کردم خودش گفت بسکت و راه افتاد از این نمونه ها زیاد داشتم 

‏من غَم انگيز ترین،شعرِ جهانمتو نخوان....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی دونم پیش فعال یانه اما حتما به دکتر مراجعه کنید به نظرم اگه نگرانید

خداوندا تو می دانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است /چه رنجی می کشد آن کس که انسان است و از احساس سر شار است
تاجایی که من دیدم بیش فعال یعنی حرکاتو اطلاعاتش بیشتراز سنی که داره باشه به قول معروف بیشترازسنش حال ...

من مطمعنم تعریف پیش فعالی این نیست

خداوندا تو می دانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است /چه رنجی می کشد آن کس که انسان است و از احساس سر شار است

عزیزم‌بیش‌فعالی‌از‌نوع‌عدم‌تمرکز‌‌از‌سن‌مدرسه‌به‌بعد‌تشخیص‌داده‌میشه‌یعنی‌بره‌کلاس‌اول‌...واینکه‌اگر‌اون‌موقع‌هم‌این‌طوری‌دیر‌مطالب‌رو‌بگیره‌بله‌بیش‌فعالیه‌وباید‌قرص‌مصرف‌کنه‌..منم‌پسرم‌همین‌مشکل‌رو‌داره

سلام دکتر مهسا ساداتی عالیه، دختر ۴ ساله من مشکوک به اوتیسم بود که بعد کلی مصرف قرص و داروی شیمایی،

یکی  از دوستام خانم دکتر ساداتی رو به من معرفی کرد ایشون چون تخصصشون کودک هست با تستهای مختلف و بازی درمانی خدا رو شکر بیماری دخترم رو کنترل و العان خیلی بهتر شده 

از دوستانی که فرزندشون مشکوک به اوتیسم و یا بیش فعالی و یا هر اختلال دیگه ای که دارند، ایشون عالی هستند در ضمن کلینیکشون غرب تهران (شهر آرا) وشماره کلینیک ۸۸۲۶۷۰۴۰ و۸۸۲۶۷۰۶۸ و نمیدونم کارم درسته یا نه ،شماره موبایل ایشون۰۹۱۲۸۳۹۸۵۸۸ است اگه با خودشون هماهنگ کنید زودتر وقت میدن در ضمن دوستان ایشون تاکیدشون این هست هرچه سن کودک کمتر باشه درمان سریعتره 

من خواستم تجربه خودم رو با دوستان در میان بگذارم شاید مفید باشه.در ضمن ایشون دانشگاه هم تدریس دارند

سلام دوستان

خانم مهسا  دکتر ساداتی  متخصص روانشناسی کودک درمان انواع اختلالات کودک و نوجوان را علاوه بر بازی درمانی با نوروفیدبک هم انجام میدند پسرم که مشکوک به بیش فعالی بود و توسط روانپزشک دارو درمانی هم شروع کرده بود  بعد از معاینه بالینی  و گرفتن تست توسط  خانم دکتر  ، بازی درمانی و نوروفیدبک را شروع و العان خدارو شکر پسرم خیلی بهتر شده و تونستیم داروها را کم کم قطع کنم

جالبه  ، نورودرمانی بر اساس پروتکل هایی که خانم دکتر از گرفتن تست از پسرم انجام  شد و بخاطر این  ، بازده بسیار خوبی داشت.

اینو میخوام بگم که نورو درمانی کار هرکسی نیست 

لطفا پول و وقتتون را در جای مناسب هزینه کنید

من که خدارو شکر میکنم فرزندم کم کم داره بهبود پیدا میکنه.🥰🥰