نیوشاجان مدیر عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6560 عنوان بیاین براتون سوره توحیدبخونم | مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 40 پست براهرکی خوندم لایک میکنم شمام بایه صلوات دعاکنین مشکلم زودحل بشه وخبرخوش بشنوم.ممنون😍😍 السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢 1397/08/07 | 21:25 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پریسا184 عضویت: 1394/04/04 تعداد پست: 327 التماس دعا عزیزم.ممنون❤ یه پسر دارم شاه نداره ولی یه دخترم با این شرایط می خوام😁😁
یازبانو۰۰ عضویت: 1397/01/10 تعداد پست: 1785 دعا کن بتونم یه چرخ خیاطی بخرم کار کنم از این فلاکت دربیام منم برات صلوات میفرستم ایشالله که مشکلت ... منم مثل تو درگیرم ی چرخ خیاطی بگیرم کار کنم ولی نمیتونم من شوهرمم بیکارشده خیلی گرفتارم انشاالله مشکلت هل بشه چرخم خیلی زود بخری امین
رنگين_كمون عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 7212 من فرستادم ❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ بيا قسمت كنيم دردی كه داری بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗
کیانا۱ عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 172 ان شاالله هرچی که میخای به بهترین شکل ممکن بهش برسی ،اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایا لیست نعمت هایت را ورق می زنم تمامی ندارد؛ تا اخر عمر بدهکارت هستم.....
momoman عضویت: 1397/03/25 تعداد پست: 3520 ۲۰تا فرستادم به نیت شهدای کربلا وشهید هادی به حاجتت برسی وقول بده بیای بگی خوشحال بشیم بره قبولی هنسرم تو ازمونش دعا کن
نیوشاجان مدیر استارتر عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6560 ۲۰تا فرستادم به نیت شهدای کربلا وشهید هادی به حاجتت برسی وقول بده بیای بگی خوشحال بشیم بره قب ... مرسی عزیزم چشم ایشالاخداحاجت شمارو هم خیلی زودبده السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
aysanjoon عضویت: 1396/12/27 تعداد پست: 1136 اللهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهمان شاالله حاجت روا بشی
فرانک20 عضویت: 1395/04/19 تعداد پست: 29134 برات صلوات فرستادم لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
شاتوسکا عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 1012 ممنونم عزیزم منم براتون فرستادم. صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤ الهی به حق حضرت زینب سلام الله علیها عجل لولیک الفرج🌻