2777
2789
عنوان

میگن زنی ک خرج نداره ارج نداره(متاهلا بیان)🚺🚺

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 69 پست
ی کسایی رو میبینم نه غذا میپزن ن کاری تو خونه همشم بهترین لباسو و بهترین ارایشگاه شوهراشونم مدام دنب ...

نه غذا میپزن نه کار خونه پس چی میخورن؟ هر روز هر روز غذای بیرون معده آدمو داغون میکنه من یکی که اگه خونم ترتمیز و مرتب نباشه عصبی میشم نمیدونم چجوری زندگی میکنن این آدما

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر ب اخلاق مرد ربط داره ک زن دوست باشه یا ن

یکم ب اخلاق زن ربط داره ک شوهرش و تو مشتش بگیره یا ن

و این ک خرج کنی و توقع کنی البته با توجه ب جیب شوهرت خیلی هم بی رطب نیس

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 

من خیلی موافقم باهاش

من چون خیلی عاشق همسرم بودم و دیوانه وار دوستش داشتم بخاطرش دلم میسوخت دستش خالی بود از حیلی چیزا گذشتم سرویس یه چیز الکی گرفتیم فوق العاده سبک خریدای عروس و نداشتم مراسم نگرفتیم یه جشن خودمونی تو خونه و .... بعد عروسیم همینطور ولی بعدا دیدم عادت کرده که من همیشه هیچی نخوام راحت بگم ملاحظه کردن منو به پای نیاز نداشتنم گذاشتن نه ملاحظه کردن

حتی یه بار خیلی ناراحت بودم گفتم من که این همه کار براش کردم و این همه به همه شون کمک کردم حتی پس اندازمو دادم به بدهی شوهرم انتظار ندارم باهام اینجوری بدرفتاری بشه عمه ش خیلی پررو برگشت گفت میخواستی بخوای چرا نخواستی...

به نظرم از نیازهات نگذر من الان حتما عیدها دیگه خرید میکنم 2 سال اول نکردم پشیمونم حتما لباس یا کفشی دلم بخواد حتما حتما میخرم اینطوری خیلی هم محترم تری همه جا هم همسرت میدونه خرج دادی ولی به جاش هواسمم به هزینه ها هست برنامه ریزی میکنم پس انداز میکنم پنظور اینه که زیادی افراط گونه مثل من قناعت نکن

من ده ساله که شوهرم یه جوراب واسم نخریده. خودم کار میکنم. اصلا بخاطر اینکه ازش پول نگیرم رفتم سرکار. ...

عزیزم شما زیادی از خودت مایه گذاشتی البته به نظر من، حتی اگه علاقه به کار کردن داری نباید از حق طبیعی خودت که خرج کردن همسرت برات هست بگذری

سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله
نمیدونم والا  خواهر شوهر من ک  شوهرش خرجش میکنه  اصلا اینا نمیدونن گواهینامه چیه 😁 شوهر ...

دقیقا عین خواهر شور من همسرش خیلی پولدار واس تولدش رو مانتویی خریده بود هفت میلیون هر سری ما میریم خونشون انقد برامون هزینه میکنه ک من یکی خجالت میکشم برم ولی برعکس اصلا با خواهر و برادرای خودش نیست همش دعوا دارن باهم

طُ هَـمونـ خونے ڪِـ هَر لَحظـه تو رَگـ هاے مَنع😻❤

یه داستانی بهت میگم از خود همین نی نی سایت در مورد مسئله ت 

میگن دو تا داداش بوده که هر دوشون هم متاهل و هر دوشونم بچه دار خلاصه اینا واسه کار میرن دوبی و کار میکنن و واسه زنشون پول میفرستن خلاصه زن داداش اولی پول رو خرج خودش نمیکنه خرج خونه و زندگی و بچه هاش میکنه اما زن داداش دومیه پول و فقط خرج خودش و بچه هاش میکنه بعد یک مدت که هر دو برادر بر میگردن داداش اولی وقتی میاد میبینه میگه:به به عجب خونه ای عجب بچه هایی حیف این زن زشت و کثیف که صاحب اینجا شده خلاصه باقی پولاشو صرف طلاق گرفتن از زنشو و زن جدیدگرفتنش میکنه

برادر دومیه که میاد میبینه میگه :به به عجب زن خوشگلی عجب بچه های زیبایی حیف خونوادم که تو همچین آشغالدودی زندگی میکنن اونم بقیه ی پولشو صرف خریدن خونه تو بالا محله ها میکنه و زنو بچه هاشرو میبره....

شاید# برای شما هم اتفاق بیافتد😂✌

بی تو با بدن لخت خیابان چه کنم🍀با غم انگیز ترین حالت تهران چه کنم😞

من خرج میکنم ولی پول خودموو یعنی اصلا پول من و شوهرم نداریم میزاریم رو هم خرج میکنیم

ولی جاهایی که نیاز بوده قناعت کردم یا پس اندازمو گذاشتم وسط که خونه بخریم

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2
من دیدم کسی ک خرجشم بالاس همسرش همینو بهانه کرده میگ درک نمیکنه منو خیانت کرده

این اگه زنشم کم خرج بود، میگفت زنم ب خودش نمیرسه، و منم پولم زیاده به یکی دیگه ام میرسه

بازم خیانت میکنه،بهانه س اینا

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه