2789
عنوان

مشاور حقوقی

173 بازدید | 39 پست

وای دوستان امروز واقعا روز خوبی بود برا من استخدام شدم موسسه حقوقی به عنوان مشاور حقوقی دادگاه خانواده و خدارو شکرررر فقط اگه کاری داشتین خانمهای مشهدی در خدمتتونم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یه سوال ببخشید اگه کسی از شوهرش مدرک خیانت داشته باشه ایا محکومش میکنن 

سلام عزیزم بستگی داره مدرکت چی باشه و همسرت رابطه نامشروع بوده یا نه و اینکه خواستت چی باشه یعنی مسله رو طرح کنی برای طلاق یا خیر

سلام عزیزم بستگی داره مدرکت چی باشه و همسرت رابطه نامشروع بوده یا نه و اینکه خواستت چی باشه یعنی مسل ...

مدرک فقط درحد پیام وتماس با یه خانم 

بخوام حضانت بچه بگیریم 

ومهریه مونو 

وحق طلاق

مدرک فقط درحد پیام وتماس با یه خانم  بخوام حضانت بچه بگیریم  ومهریه مونو  وحق طلاق

وبار اولش نباشه  وچندین بار ادامه داده ومچشو گرفته باشیم خیلی برام سوال شده کسیم سراغ نداشتم بپرسم ممنون عزیزم 

مدرک فقط درحد پیام وتماس با یه خانم  بخوام حضانت بچه بگیریم  ومهریه مونو  وحق طلاق

بخشنامه جدید اومده برا مهریه و خانمها طفلک 😣😣

ولی کن شما حق نفقه معوقه و جاری رو داری حصانت بچه هم باید عدم طلاحیت مردو اثبات کنی و اینکه میتونی شکایت کیفری کنی از اون خانم و همسرت به عنوان رابطه نانشروع پدر اون خانمو در بیاری البته اگه زرنگی نکن و صیعه نکن