2777
2789
عنوان

چه ورزشی خوبه

520 بازدید | 13 پست

سلام برا لاغری وزن 85 بنظرتون چه ورزشی خوبه پیلاتس یا ایروبیک یا با دستگاه ؟ راستش  یه کم از کار با دستگاه و بدنسازی ترسیدم چون بعضییا میگن امکان داره بعدا دو برابر بشی میشه راهنمایی کنید ؟ بعد ورزش پیلاتسو ایروبیکو بخاطر وزنم بیشتر خجالت میکشم کسی پیلاتس با وزن بالا رفته ؟ 

من پیلاتس میرم. چرا خجالت میکشی؟ خیلیا با وزن بالا هستن

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

کار با دستگاه مال وقتیه ک اصلا اضافه وزن نداشته باشی و ب مرحله فرمگیری رسیده باشی

پیلاتس از ایبروبیک بهتره 

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول یکی دو ماه برو ایروبیک یا زومبا یا سی ایکس 

پیاده روی هم در کنارش داشته باش به همراه رژیم 

وزنت که اومد پایین و بدنت آماده شد حتما با دستگاه کار کن یا برو تی آر ایکس ، خییلی سخته ولی فرم بدنتو عالی می‌کنه وگرنه شل میشه بدنت 

اراده کن و انجام بده عزیزم 

اصلا هم خجالت نکش ، همه از اول خوش هیکل نبودن 

یه کتونی بخر و دو دست لباس معمولی باشگاه 

نمیخواد زیاد خرج کنی ، فقط انجامش بده

واقعا ؟ تاثیر داره رو کاهش واقعا گلم ؟ 

بله تاثیر داره... پیلاتس رو تک تک عضلات ریز هم کار میکنه و لاغریش برگشت نداره... 

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
بله تاثیر داره... پیلاتس رو تک تک عضلات ریز هم کار میکنه و لاغریش برگشت نداره... 

من سه تا از مهره های ستون فقراتم مشکل داره تقریبا میشه گفت دیسک. سه جای مختلف مهره سوم یکی هم وسط یکی هم بین کتفام خیلی از ورزش چشمم ترسیده یه مربی بیشعور تو سن کم این بلارو سر من اورد با اینکه خیلی با تجربه بود بدنم بد شده شوهرمم همش میگه پیلاتس دوس دارم ولی از ترسم نمیرم😢

لطفا درخواست دوستی ندید
من سه تا از مهره های ستون فقراتم مشکل داره تقریبا میشه گفت دیسک. سه جای مختلف مهره سوم یکی هم وسط یک ...

عزیزم پیلاتس درمانی هم هست.. تمرینات اصلاحی بهت میدن بعد ب مرور میبینی که کمرتم بهتر میشه

پیلاتس یه کم سنگینه  اول بنظرم با ایروبیک یا ایروفیتنس شروع کنین ک چربی سوزی بیشترداره سریعتر ...

پیلاتس 3سطح مبتدی متوسط و پیشرفته داره و برای کسانی ک تازه شروع میکنن سطح مبتدی سنگین نیست... 

بله برای فرم دهی و عضله سازی هم خیلی عالیه