javaneh مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 5799 عنوان قلبم تند میزنه 1125 بازدید | 14 پست بچه ها لطفا علت های تپش قلب رو اگر میدونید بگید اکو و نوار قلب و ازمایش قلبی دادم میگن هیچ مشکلی نیست جز ضربان تند قلب چه چیزایی باعث تپش قلب میشه ؟ ....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانىهاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمىكشيد؟ 1397/08/07 | 17:36 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
👈_یخ_ناز_هستم_💃_💞 عضویت: 1395/04/31 تعداد پست: 9696 استرس امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
tamana70 عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 23095 استرس و عصبی شدن هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود
javaneh مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 5799 استرس و عصبی شدن استرس هم گاهی دارم میخوام بدونم مثلا مشکل گوارش یا تیرویید میتونه تپش قلب بیاره ؟ یا پایین بودن فیریتین خون باعث تپش میشه ؟ ....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانىهاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمىكشيد؟
آوانوش عضویت: 1396/12/18 تعداد پست: 817 کم خونی به شدت تاثیر دارههروقت تپش قلب گرفتی شصتتو فوت کن یا بذار تو آب سرد بهتر میشی
آوانوش عضویت: 1396/12/18 تعداد پست: 817 استرس هم گاهی دارم میخوام بدونم مثلا مشکل گوارش یا تیرویید میتونه تپش قلب بیاره ؟ یا پ ... مشکل تیرویید هم میتونه باعث بشه.شما ذخیره آهنتونم پایینهباید قرص بخورید برای جبرانش
javaneh مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 5799 کم خونی به شدت تاثیر داره هروقت تپش قلب گرفتی شصتتو فوت کن یا بذار تو آب سرد بهتر میشی شما قبلا هم تو تاپیکام اوندی همیشه حرفای مثبت میزنی یه بارم درباره بارهنگ و دکتر خیر اندیش گفتی هنوز دارم ادانه میدم خیلی بهتر شدم ولی کاملا خوب نشدم درراره تپش قلب هم انجام میدم ببینم تاثیر داره ممنون ازت ....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانىهاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمىكشيد؟
tamana70 عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 23095 استرس هم گاهی دارم میخوام بدونم مثلا مشکل گوارش یا تیرویید میتونه تپش قلب بیاره ؟ یا پ ... پرکاری تیروئید و غذاهای نفخ دار بعضی مواقع باعثشه هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود
javaneh مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 5799 مصرف بالای کافئین هم تپش قلب میاره بخاطر معده ام حتی چایی خیلی کم رنگ هم نمیخورم ....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانىهاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمىكشيد؟
javaneh مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 5799 پرکاری تیروئید و غذاهای نفخ دار بعضی مواقع باعثشه خیلی شک کردم به تیروییدم باید برم آزمایش بدم بخاطر کم کردن وزن هم شک ام بیشتر شده ....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانىهاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمىكشيد؟
tamana70 عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 23095 خیلی شک کردم به تیروییدم باید برم آزمایش بدم بخاطر کم کردن وزن هم شکم بیشتر شده پرکاری تیروئید وزن کم میشه...ایشاالله که نداشته باشید... هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود
javaneh مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 5799 پرکاری تیروئید وزن کم میشه...ایشاالله که نداشته باشید... انشالله دیگه جایی برای دارو خوردن ندارم انقد ک با معده ام درگیرم ممنونم ازت ....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانىهاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمىكشيد؟
آوانوش عضویت: 1396/12/18 تعداد پست: 817 انشالله دیگه جایی برای دارو خوردن ندارم انقد ک با معده ام درگیرم ممنونم ازت عزیزم اینا همشون قابل درمانن خداروشکر و چیز خاصی نیستن. نگران نباش. درمانتو ادامه بده. و به دکتر طب سنتی هم این علائمو بگو.
javaneh مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 5799 عزیزم اینا همشون قابل درمانن خداروشکر و چیز خاصی نیستن. نگران نباش. درمانتو ادامه بده. و به دکتر طب ... مرسی گلم ....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانىهاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمىكشيد؟