2777
2789
چرانامرد،ینی راهی ندا ه باهم باشین که دیگه انقدرشباگریه نکنی

از شدت ناراحتی ک چرا دوستم نداره وقتی نذاشت قط کنم و حرفاشو شنیدم فهمیدم حسی ب من داره ی مدت باهم بودیم تا حد ازدواج پیش رفتیم ولی خانواده هامون مخالف بودن و نذاشتن، 

🌹♥️❌⛔ازین کاربری دو نفر کاملا متفاوت بنا ب دلایلی استفاده میکنن⛔❌♥️🌹 🙂

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ی بار ديروقت زنگید گفتم نميشه ج بدم گف من میحرفم تو بگوش، رفتم تو حموم فقط گوش کردم گفت مادرم. میفرستم خواستگاری واقعا هم عملیش کرد ولی نشد

ی بار تو مدرسه دلم بدجور هواشو کرده بود آشکام سرازیر شد طوری ک بدون اجازه از دبیر زدم بیرون،  همه فهمیدن دبیر یکی از بچه هارو فرستاد دنبالم رو پله ها ک نشستم ازم جریانو پرسید آخرش گف اینکه دوستت نداره بی خيالش،  گفتم نمیتونم

منم الان افتادم تو یه عشق ممنوع،البته خانوادم ممنوعش کردن ولی من مقاومتم بالاست 

ميشه بیشتر بگی،  اونم میخوادت

واقعا راس می گی؟ من فیلم ترکی زیاد میبینم اسمشو فقط به خودم بگو

عزیزم واقعن دلیلی برای دروغ گفتن ندارم اونم تودنیایی که هیچکس منونمیشناسه اسمش علی بود ولی کل هویتشوروخیلی پرسیدن ولی گفتنی نیست😙😙😙😙

من زاده پاییزم 🍁🍂🌺حاصل فصلی غم انگیزم💔

عشق اول زندگی تا چه حد می‌تواند عشق کاملی باشد؟ آیا عشقی که برای اولین بار تجربه می‌کنیم می‌تواند کل روابط عاطفی ما را در طول عمر تحت تأثیر خود قرار دهد. بسیاری از افرادی که به جلسات مشاوره مراجعه می‌کنند چالش‌هایی را در مورد عشق اول زندگی‌شان تجربه می‌کنند. ناتوانی در فراموش کردن آن یا تردید برای ادامه دادن رابطه عاطفی از جمله این چالش‌هاست. اگر شما نیز در این باره مشکلاتی دارید یا سؤالاتی در ذهنتان است، ما در ادامه این مقاله توضیحات بیشتری در مورد عشق اول زندگی داده‌ایم که مطالعه آن می‌تواند برای شما جالب توجه باشد. ضمن اینکه می‌توانید از مشاوره روانشناسیکمک بگیرید و راجع به عشق و روابط عاطفی به راه‌حل‌هایی برسید. 

منبع : عشق اول زندگی | هر عشقی معلم توست