2777
2789

دوستان میبینم خیلی ها تو همین نی نی سایت بعد از چند سال تو اقدام بودن و در نهایت طبیعی باردار شدن و نتیجه گرفتن و بعضی ها همان ماه اول جالبه که همه امیدواریم ولی نمیدونم این امیدواری خوبه یا باید بریم خودمون بسپریم به دارو و دوا ودکتر وivf،iuiو غیره ،به نظرتان چطوریه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دوماهه تو اقدامم و بسیاااز امیدوار ..ان شالله خدا کمکمون کنه ...شما چطور؟؟؟

ان شاالله به زودی جواب بگیری من حدودا 20ماهه ولی خب نشده ولی بازم امیدوارم اصلا دوست ندارم برم سمت دوا و دکتر و این چیزها منظورم ivfو.. 

من یسال و نیمه اقدامم مشکلیم ندارم نه من نه شوهرم

پیاز درمانی هم انجام دادی ،خیلی خیلی ازش جواب گرفان یک وقت یک عفونت کوچک باعث نازایی میشه پیاز درمانی کلا رحم و زیر رو میکنه 

پیاز درمانی هم انجام دادی ،خیلی خیلی ازش جواب گرفان یک وقت یک عفونت کوچک باعث نازایی میشه پیاز درمان ...

عفونتم ندارم پیاز درمانی بیتر واسه کساییه ک مشکل تخمدان دارن

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
پیاز درمانی هم انجام دادی ،خیلی خیلی ازش جواب گرفان یک وقت یک عفونت کوچک باعث نازایی میشه پیاز درمان ...

شما خودتون امتحان کردین؟

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
عفونتم ندارم پیاز درمانی بیتر واسه کساییه ک مشکل تخمدان دارن

منم به نظر مشکلی ندترم یادمه قدیم که رفتم دکتر گفت یک کیست خیلی کوچلو داری مهم نیست کلی دارو داد الان بعد از این همه مدت رحمم شده پر کیست میگن پیاز درمانی کیست و پولیپ و خیلی چیزها را هم رفع میکنه عکس رنگی هم گرفتی شاید لوله هات چسپندگی داشته باشن

منم به نظر مشکلی ندترم یادمه قدیم که رفتم دکتر گفت یک کیست خیلی کوچلو داری مهم نیست کلی دارو داد الا ...

بازن 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
ان شاالله به زودی جواب بگیری من حدودا 20ماهه ولی خب نشده ولی بازم امیدوارم اصلا دوست ندارم برم سمت د ...

ان شالله ک بزودی مامان شی عزیز ...من اندومتریوز هم دارم اما اندازش کوچیکه ...دعا کنید منو هم 

عاقااا صلوات میفرستیدبرای سالم 
سادونه و عسل بخور تا چهل روز هم خودت هم شوهرت ناشتا

ممنون از امروز صب شروع کردم تا ببینم نتیجه ش چی میشه

رازیانه م یه ماههدارم مصرف میکنم بنظرم نسبتا موثر بوده چون من نامنظم پریودم ۶۰روزه شده بود با دوفاستون و لتروزول شد ۴۳_۲روز همزمان با این دو تا رازیانه رو هم شروغ کردم دوره بعدش شد۳۲روزه اینماه داروعام تمومذشدع فقط رازیانهدو دوسین (سیاه دونه و عسل )استفاده میکنم ببینم چی میشه

ممنونم از راهنماییت عزیزم❤

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.