2777
2789
من مامانم در سن 60سالگی مرده وحسرت خونه رفتن ش به دلمه عوضش به دختر م میگم تو خیلی بیا خونمون 

خدا رحمتش کنه.خدا شما رو برا دخترتون حفظ کنه.مامان منم به سلامت بیاد برم دیدنش.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
چی بگم.تا ما یادمونه اینجوری بوده.ولی نه.بستگی به خود ادم داره.مگه ادم واسه شکمش میره☺

😚😚😚😝

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا رحمتش کنه.خدا شما رو برا دخترتون حفظ کنه.مامان منم به سلامت بیاد برم دیدنش.

ایشالا خدا مادر شما رو حفظ کنه همیشه سالم باشه وهمیشه چراغ خونه اش روشن باشه آمین آمی

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
من مامانم در سن 60سالگی مرده وحسرت خونه رفتن ش به دلمه عوضش به دختر م میگم تو خیلی بیا خونمون 

خدا رحمتشون کنه روحش شاد باشه🌹🌹

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
خدا رحمتشون کنه روحش شاد باشه🌹🌹

ممنونم عزیزم انشالله شما وخانواده گرامی تان سالم وخوش باشید 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
انشالله یه خونه خوب ودلباز وپراز خیر وبرکت خدا بهت بده

واااای مرررسی عشقممم انشالا خدا هم بهت همین روزا ی چیزی بده که اصن فکرشو نمیکردی بیای تاپیک بزنی منم تو خوشحالیت شریک شم

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍
چرا شمالیا انقدر تجملاتین؟البته توهین نشه واسم سواله..اونوقت خودتونم جایی میرید توقع دارید پذیرایی م ...

نمیدونم منکه اینجوری نیستم ولی باید هرچی که خوردیمو بهشون پس بدیم ک بی احترامی نشه ی رسم جا افتادس و اصن چشم و هم چشمینی نیس ولی بقیه مواردو نمیدونم 

فک نکنم چشم هم چشمینی باشه همه دوستدارن که کاری رو ک دوست دارن انجام بدن 😂😂😂حتی ب تقلید از یکی دیگ 

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍