2777
2789
منم شمالیم.ولی انقد نمیزارم.

چه جالب نه بابا اینجا هرجا میریم چندمدل درس میکنن مام باید خب همونقد بدیم

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چه جالب نه بابا اینجا هرجا میریم چندمدل درس میکنن مام باید خب همونقد بدیم

دو تا سه تا خورشت.ولی دیگه بقیه چیزا نیست.مثلا کیک و این چیزا.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
زن عموی بابام شمال زندگی میکنن اوناهم همیشه چند مدل غذا میزارن فک کنم شمالی ها اینطورین

ارره عزیزم 

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍

من روزه هستم برای ظهر کباب دیگی گذاشتم وآش پشت پا پسرم که رفته کربلا درست کردم  افطار شاید به خورده آش بخورم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
دو تا سه تا خورشت.ولی دیگه بقیه چیزا نیست.مثلا کیک و این چیزا.

اها کیکو خب خودم از رو علاقه درست میکنم 😳😳😳عاشق کیک پذیم 

حالا اینا که دارن میان خونمون خودشون قنادی گنده دارنا 😂😂😂چیکار کنم خدای اعتماد بنفسم میخام بهشون کیک خونگی بدم

ما تهرانیم ولی هر مهمونی میاد یا هر مهمونی میریم پیش غذا یا سوم یا سالاد فصل غذا برنج و خورش یا کباب ...

اره همه جا یجور نیست.ولی شمالیا بیشترن.بعد دسر کنار غذاشونم بیشتره نسبت به جاهای دیگه☺

😥😥😥شمالیم عزیزم مث تهران مشهد خیلی خوبه ی مدل خورشت ولی اینجا نمیشه

چرا شمالیا انقدر تجملاتین؟البته توهین نشه واسم سواله..اونوقت خودتونم جایی میرید توقع دارید پذیرایی مجلل بشید؟😚😚

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
چ خبره امشب همه هجوم بردین خونه ماماناتون!

من مامانم در سن 60سالگی مرده وحسرت خونه رفتن ش به دلمه عوضش به دختر م میگم تو خیلی بیا خونمون 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
چرا شمالیا انقدر تجملاتین؟البته توهین نشه واسم سواله..اونوقت خودتونم جایی میرید توقع دارید پذیرایی م ...

چی بگم.تا ما یادمونه اینجوری بوده.ولی نه.بستگی به خود ادم داره.مگه ادم واسه شکمش میره☺