2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام قاصدک جان. منم مشکل تنگی نفس و حساسیت دارم سعی کن خیلی دارو استفاده نکنی و به جاش بخور استفاده کنی. اگرهم میتونی دستگاه تصفیه هوا استفاده کن. صد در صد بهتر میشی.من کلا دارو رو گذاشتم کنار

سلام قاصدک جان. منم مشکل تنگی نفس و حساسیت دارم سعی کن خیلی دارو استفاده نکنی و به جاش بخور استفاده ...

اتفاقا دکتر هم بهم‌گفته که دستگاه تصفیه هوا استفااه کنم

شما دستگاه تصفیه هوایی رو میشناسید

قاصدک جون من چندتا دکتر رفتم اخرش فهمیدم از الودگیه هواس و فایده ای هم نداره تازه من تو هوای زمستون ...

اره خیلی هوا الودس اما خودمون متوجه نمیشیم خیلی از بیماریهامون از الودگی هواست

اتفاقا دکتر هم بهم‌گفته که دستگاه تصفیه هوا استفااه کنم شما دستگاه تصفیه هوایی رو میشناسید

من یه دستگاه کره ای دارم مارک coway . ولی نمیدونم الان با این وضعیت بازار باشه هنوز یا نه

من یه دستگاه کره ای دارم مارک coway . ولی نمیدونم الان با این وضعیت بازار باشه هنوز یا نه

واقعا

خوب چطور میتونم در موردش تحقیق کنم.اگر باشه حتما تهیه میکنم چون مشکل تنفسیم خیلی جدی شده؟

اسم برندش رو نشنیدم کجایی هست ؟شما راضی هستی؟

واقعا خوب چطور میتونم در موردش تحقیق کنم.اگر باشه حتما تهیه میکنم چون مشکل تنفسیم خیلی جدی شده؟ اس ...

کره ایه. من بی نهایت راضی ام. چون حتی وقتی سرما میخوریم یکروزه خوب میشیم اینقدر تاثیر داره.رطوبت هم داره که خیلی بهتر از بخوره. توی نت سرچ کن coway نمایندگیش رو پیدا میکنی اگر داشته باشن هنوز.

امیدوارم بهتر بشی عزیزم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز