2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام قاصدک جان. منم مشکل تنگی نفس و حساسیت دارم سعی کن خیلی دارو استفاده نکنی و به جاش بخور استفاده کنی. اگرهم میتونی دستگاه تصفیه هوا استفاده کن. صد در صد بهتر میشی.من کلا دارو رو گذاشتم کنار

سلام قاصدک جان. منم مشکل تنگی نفس و حساسیت دارم سعی کن خیلی دارو استفاده نکنی و به جاش بخور استفاده ...

اتفاقا دکتر هم بهم‌گفته که دستگاه تصفیه هوا استفااه کنم

شما دستگاه تصفیه هوایی رو میشناسید

قاصدک جون من چندتا دکتر رفتم اخرش فهمیدم از الودگیه هواس و فایده ای هم نداره تازه من تو هوای زمستون ...

اره خیلی هوا الودس اما خودمون متوجه نمیشیم خیلی از بیماریهامون از الودگی هواست

اتفاقا دکتر هم بهم‌گفته که دستگاه تصفیه هوا استفااه کنم شما دستگاه تصفیه هوایی رو میشناسید

من یه دستگاه کره ای دارم مارک coway . ولی نمیدونم الان با این وضعیت بازار باشه هنوز یا نه

من یه دستگاه کره ای دارم مارک coway . ولی نمیدونم الان با این وضعیت بازار باشه هنوز یا نه

واقعا

خوب چطور میتونم در موردش تحقیق کنم.اگر باشه حتما تهیه میکنم چون مشکل تنفسیم خیلی جدی شده؟

اسم برندش رو نشنیدم کجایی هست ؟شما راضی هستی؟

واقعا خوب چطور میتونم در موردش تحقیق کنم.اگر باشه حتما تهیه میکنم چون مشکل تنفسیم خیلی جدی شده؟ اس ...

کره ایه. من بی نهایت راضی ام. چون حتی وقتی سرما میخوریم یکروزه خوب میشیم اینقدر تاثیر داره.رطوبت هم داره که خیلی بهتر از بخوره. توی نت سرچ کن coway نمایندگیش رو پیدا میکنی اگر داشته باشن هنوز.

امیدوارم بهتر بشی عزیزم