2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

156 بازدید | 13 پست

سلام دوستان

میشه لطفا راهنمایی کنید چه کارایی انجام بدم ک زایمان راحت تری داشته باشم؟!

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍

از اول هفته ۳۶ هم پیاده روی رو شروع کردم

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پیاده روی زیاد بکن نه نیم ساعت ها روزی حاقل یک ساعت یا 45دیقه پیاده روی خیلی تاثیر داره 

زمان زایمان مشخص شد شربت نبات و زعفران غلیظ درس کن هم از شروع اولیه درد زایمان بخور ببر بیمارستان بخور خیلی تاثیر مثبت داره. 

پیاده روی زیاد بکن نه نیم ساعت ها روزی حاقل یک ساعت یا 45دیقه پیاده روی خیلی تاثیر داره  زمان ...

آره حداقل روزی ی ساعت پیاده میرم بعضی وقتا هم بیشترش میکنم

خیلی ترس زایمان طبیعی رو دارم

دوست گلم من تحت نظر دکتر بودم بهم گفت پیاده روی کن با اینکه بچم پایین بود و لکه بینی داشتم  و همین پیاده رویها باعث شد پسرم زودتر دنیا بیاد 

زیاد خودتو خسته نکن بنظرم هیچ تاثیری نداره

بچها تاحالا شده بخواین سزارین کنید دکترم بهتون وقت سزارین بده ولی یهو دردتون بگیره و طبیعی بدنیا بیا ...

من 

خیلیم راضیم ک طبیعی ب دنیا اومد د هفت لایه شکمم پاره نشد خود دکترم با سز مخالف بود با اکراه تاریخ سز داد 

حیوان مورد علاقم: اکسم

نترس عزیزم اصلا کار سختی نیس موقع درد کشیدن به بچه ات فک کن به چیزای خوب  به این فک کن که خدا چقدر دوست داشته بهت لیاقت مادر شدن حس شیرین مادری بهت عطا کرده برای رسیدن به شیرینی باید از تلخی بگذری هیچ چیزی نمیشه اسون به دست اورد به این فک کن

سزارین اصلن خوب نیس هر چیزی طبیعیش خوبه ..

خیلی ترس زایمان طبیعی رو دارم

ترس نداره که عزیزم دردای اولیه اش که مث درد پریودیه درد اصلیشم زمان بیرون اومدن سر بچس که اونم ۵دقیقه طول نمیکشه فقط خودت باید همکاری کنی به جای جیغ زدن زور بزنی که زودتر زایمان کنی و کمتر درد بکشی سرش بیاد بیرون تمومه دیگه بقیش خیلی راحته