2777
2789
عنوان

بوی بد پی پی د بادشکم نوزاد

2699 بازدید | 5 پست

سلام پسرم دو ماه و نیم شه یک روز درمیان پی پی میکنه و بوی خیلی بدی داره و باد شکمشم  همینطور. کسی بچش اینطوری بوده این طبیعیه  یا نه مشکلی داره

فقط خدا برایم کافیست

اتفاقا منم میخواستم براش تاپیک بزنم.

دختر منم باد شکمش خیلی بو داره .

مدفوعش بو میده.

هنوز ۲ ماهش نشده.

قبلا روزی ۲ یا ۳ بار کار میکرد شکمش جدیدا ۲ یا ۳ روز ۱ بار کار میکنه.

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا منم میخواستم براش تاپیک بزنم. دختر منم باد شکمش خیلی بو داره . مدفوعش بو میده. هنوز ۲ ماهش ...

کار کردن شکمش ک طبیعیه میگن تا ۵ روز یک بارم طبیعیه رفته رفته کم میشه پسرم شکمش اولا انقد کار میکرد حتی تا ۷ .۸ بارم تا عوضش میکردم دوباره کثیف میکرد

فقط خدا برایم کافیست
کار کردن شکمش ک طبیعیه میگن تا ۵ روز یک بارم طبیعیه رفته رفته کم میشه پسرم شکمش اولا انقد کار میکرد ...

گفتم شاید چون بیشتر میمونه تو شکم بوش واسه اونه

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl