سلام خیلی عصبانی هستم امروز مادر شوهرم نذری پذون داره شوهرم منو از صبح زود وادار کرده که زود باش بریم کمک مامانم بر داشته مارو اورده اینجا کزت بشم کار کنم حالا داییم از کربلا اومده فردا مامانم میخواد بره دیدنش به منم گفت برید دیدن داییت زشته حالا هر چی به شوهرم میگم فردا بریم دیدن داییم میگه من نمیام تو با بابات برو بهش میگم من امروز به خاطر تو اومدم اینجا تو هم به خاطر من بیا زشته مامانم ناراحت میشه میگه من نمیام
نیام باهاش قهر میکنه محل نمیده تا یه مدت اعصابم و خورد میکنه بعدم یه تلافی کنی هست که نگو
ینی چی ؟ خب قهر کنه ..نمیدونم چرا یسری از خانوما انقدر باج میدن ب شوهراشون .... یکم تحمل کنید ..ازقهر میترسید ...پس همیشه همینجوری میمونه
وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
نمیتونی کاری کنی که هیچکس ناراحت نشه زیادی رو دادی به شوهرت یک شبه که عوض نمیشه . فعلا فردا ...
نمیدونم بابت چی انقدر رو میدن
وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه