2789
عنوان

چیکار کنم

97 بازدید | 7 پست

دوستان من بیست و شش سالمه الان شش ماهه اومدیم خونه خودمون احساس بی هدفی میکنم من تدریس میکنم نیمه وقت گاهی از ترم ها کلاس ندارم خیلی علاقه داشتم مهدکودک باز کنم مجوز رو گرفتم ولی چون با ازدواجم یجا افتاد نتونستم هزینشو جور کنم گاهی میخام واس ارشد بخونم بعدا میگم نه چون شوهرم دیپلم هست نمیخوام باهاش زیاد فاصله داشته باشم نمیدونم کلا زندگی بی هدف شده میخام برم کلاس نسخه نویسی برم داروخانه کار کنم میگم اونم مثل تدریس هست شما جای من بودین چیکار میکردین احساس پیری میکنم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه بیار😂😂😂😂

اونکه در حال اقدامم نمیشه شوهرم مشکل ضعیفی اسپرم داره

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

کلاسهای هنری و موسیقی برو

ورزش برو شنا خیلی خوبه

اگه مشکل مالی نداری همون تدریس هر از گاهی کافیه اما اگه کار کردن بیرون خونه خیلی دوست داری حتما برو دنبال کار

ببین بستگی داره علاقه ات چی باشه اگه تحصیله ادامه بده اگه کاره تو اون مسیر حرکت کن اگه خونه داریه برو دنبال هنر و موسیقی و ورزش و بچه داری که البته اون هنر و موسیقی هم میتونه درآینده به شغل تبدیل بشه

تکلیفت رو با خودت مشخص کن یه شاخه رو انتخاب کن تو مسیرش حرکت کن و ادامه بده

گر نگهدار من آن است که من میدانم                                         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
کلاسهای هنری و موسیقی برو ورزش برو شنا خیلی خوبه اگه مشکل مالی نداری همون تدریس هر از گاهی کافیه ا ...

میخام شغل داشته باشم راستش خیلی عاشق مهدکودک باز کردن بودم که اونم بودجه ندارم 

میخام شغل داشته باشم راستش خیلی عاشق مهدکودک باز کردن بودم که اونم بودجه ندارم 

خوب حالا تا پولش جور بشه برو مربی مهدکودک شو هم تجربه میشه برات برای وقتی که خودت بخوای مهدکودک بزتی هم دنبال علاقه ات رفتی

گر نگهدار من آن است که من میدانم                                         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

ایده مهد کودک عالیه خیلی هم عالیه اگه مجوزش اوکیه مقدماتش و مهیا کنید

حتی همسرتون میتونه بیاد کنا  شما قرار بگیره. من مهد کودک و ارجع تر میدونم

به نام خدا یه پسر خوب👦 با یه دوس دختر خوب تر👧