2777
2789
عنوان

راهنماییم کنید

24 بازدید | 3 پست

سلام دوست جونیا😘

یه راهنمایی میخوام ازتون ،من تو دفتر همسرم کار میکنم و از وظایف من تو دفتر، بایگانی فاکتور ها،ثبت روزانه موجودی  اجناس ،و ورود و خروج اجناس ب داخله دفتره

اونایی ک شاغلن کمکم کنن با یه روش خوب و منظم بتونم این کار رو ب نحو احسنت انجام بدم   

اگر اپلیکیشنی رو میشناسید  معرفی کنید و اگه  هم ن ی راهنمایی خوب کنید تا این کارا رو، رو دفتر انجام بدم ب صورت دستی 

ممنونم از همتون 

یه صلوات بفرستید تا سعادت مادر شدن رو خدا بهم هدیه کنه🌷🌷

میتونی برای هر قسمت از کارت، یه جدول درست کنی. 

مثلا برای فاکتورها یه جدول درست کنی. یه ستون: ردیف، یه ستون: تاریخ، یه ستون: شماره فاکتور، یه ستون : موضوع فاکتور (مثلا خرید فلان چیز)، یه ستون هم شماره پرونده یا زونکنی که فاکتورو داخلش گذاشتی. که هروقت اون فاکتورو لازم داشتی، سریع بتونی پیداش کنی.

یه جدول برای ورود و خروج و موجودی اجناس داشته باش. یه ستون شماره ردیف، یه ستون تاریخ، یه ستون نام کالا، یه ستون موجودی قبلی،یه ستون تعداد ورودی، یه ستون تعداد خروجی، یه ستون موجودی جدید.

مثلا فلان جنس رو ۱۵ تا داشتین،  امروز هم ۱۰ تا وارد شده، اسمشو مینویسی، موجودی قبلی ۱۵، تعداد ورود ۱۰، موجودی جدید ۲۵.

حالا این جدول هارو میتونی تو اکسل excel درست کنی.

هرکدوم رو تو یک شیت درست کنی که خیلی کارت راحت و مرتب تر میشه.

اگه بلد نیستی، فعلا تو دفتر درست کن تا اکسلو یاد بگیری. در حد خیلی ابتدایی هم بلد باشی کارتو راه میندازه.

میتونی برای هر قسمت از کارت، یه جدول درست کنی.  مثلا برای فاکتورها یه جدول درست کنی. یه ستون: ...

ممنون از محبت و وقتی ک برام گذاشتی ،حسابی شرمنده کردی دوست عزیز،سپاسگذارم😚🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

یه صلوات بفرستید تا سعادت مادر شدن رو خدا بهم هدیه کنه🌷🌷

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون از محبت و وقتی ک برام گذاشتی ،حسابی شرمنده کردی دوست عزیز،سپاسگذارم😚🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

خواهش میکنم عزیزم. درخواست دوستیتو قبول کردم. سوالی بود در خدمتم. اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم😊