2777
2789
عنوان

جهیزیه

216 بازدید | 16 پست

سلام خانوما یه نظری میخوام ازتون هیچی ب ذهنم نمیرسه میخوام برم خرید براجهیزیه قصددارم رنگ لوازم آشپزخونه مث قابلمه و اورانوس و پلاستیکا تقریبا تو یه تناژ باشه یکی کمرنگ یکی پررنگ تر همه یجور نشه.بنظرتون چ رنگایی مناسبه وقشنگ میشه؟

اگ ممکنه هرکدومو جدا بگین

خیلیییی ممنونممم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

استیل مشکی همیشگیه بقیه رنگا برای چن ماه دلو میزنه بعدش

ما باید حقیقت را می‌گفتیم.و حقیقت این بود: «نه، اصلاً حالم خوب نیست.»اما هیچکس نمی‌دانست چطور با شنیدن این حقیقت کنار بیاید، بنابراین ما راه‌های دیگری برای بیان آن پیدا کردیم...و از هر جایگزین دیگری استفاده کردیم: موادمخدر، مشروبات الکلی، مواد غذایی، پول، بازوهای‌مان، بدن‌های دیگر. ما به حقیقت خود، به جای صحبت کردن از خود غیرواقعی‌مان، عمل کردیم و گند همه‌چیز درآمد!اما ما فقط می‌خواستیم صادق باشیم

بنفش و آبی خیلی کمرنگ انقدر جالب میشه که حد نداره

از یاد برده ای و از یاد برده ام تو را        افسوس که رفته ای و از دست داده ام تورا     ای آرزوی من تو کجایی و من کجا       باور نمی کنم که نمی بینمت تورا     گاهی به یاد تو و چشم بی شرم تو دمی    از خود برون شوم و خواهمت تو را     اشکم روان شود وبغض می کشد    وقتی که یاد آوردم رفتن تو را     لعنت بر این جفای زمانه و تقدیر روزگار    آزرده میکندم هوس دیدن تو را
اشپزخونه سبز رنگ عالي ميشه وسايل برقي سفيد اتاق خواب قرمز اگه اتاق دوم هم داري صورتي يا قهوه اي پ ...

رنگ قرمز برای اتاق خواب باعث میشه آدم عصبی بشه معمولا رنگایه ملایم باعث ارامش میشه قرمز خیلی تنده

همه ادما ی اهنگ دارن که وقتی گوش میدن؛ میرن تو یه دنیایِ دیگه