2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خوشبحالت.نمیدونم چه حکمتی که خدا به اونایی که نمیخوان میده ،به اونایی که التماسشو میکنن ،نه

خدایا،میشه منم مامان یه کوچولوی خیلی خوشگل چشم ابی بشم،وای خدا باورم نمیشه هم‌ونی که ازت خواستم دادی ،یه پسر با چشمای رنگی که هرکی تو خیابون میبینمتش عاشقش میشه

خوشبحالت عزیزم ناشکری نکن خیلیا هستن سال ها منتظرن برای همه منتظرا دعا کن ناراحتم نباش خدا کمکت میکنه انشالله

همه دنیام همسرم و پسر کوچولوم و تو دلیمه😍 لطفا برای سلامتیشون صلوات بفرستید😘

مطمئن باش خدا تو وجودت دیده میتونی مادر خوبی باشی که بهت داده،نا شکری نکن کسی از هدیه گرفتن که نباید بدش بیاد،براش دعا کن سلامت باشه😍

❤جهانم تویی ،چنان دورت میگردم که هیچکس به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده باشد❤

تازه فهمیدی؟؟؟

دیگه هفته دوازدهم بچه همه چیش تشکیل و شده انسان کامل محسوب میشه کاری از دستت برنمیاد دوسش داته باش چون اون خییییلی دوست داره که اومده تو دلت😍

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
اخه یه بچه هفت ساله دارم

تازه دیر هم شده😂 واقعا نگران چی هستی،برو کیف کن،اگه میخواستی دوا دکتر کنی خوب بود؟

❤جهانم تویی ،چنان دورت میگردم که هیچکس به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده باشد❤

ببخشید میخام اینجا ی چیزی بگم

خانمای اصفهانی که مای بیبی میخرید

بازار کوثر زینبیه رو به روی حرم هست جاری من مولفیکسو برای بچه ی ۱ سال ۲ ماهش خریده ۱۵ هزار تومن گفتم اینجا بگم کسی خاس بره بخره ببم هم ۹ هزارتومن

دوست دارم زندگیم