2821
2789
عنوان

ختم صلوات

38 بازدید | 6 پست

سلام من يه ختم ١٢٤ هزار تا صلوات برداشتم يه مقدار ديگش مونده كه بايد تا اربعين تموم كنم ميشه هر كسي هر چقدر ميتونه كمك كنه تا تموم كنم؟ان شاالله هم شما هم من حاجت روا بشيم🌹🙏🏽

خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۰۰ تا من برمیدارم 

مرسي دستتون درد نكنه❤️🙏🏽

خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
100تابامن

ممنون دستتون درد نكنه🌹🙏🏽❤️

من هزارتا

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
من هزارتا

مرسي دستتون درد نكنه عزيزم🙏🏽🌹

2790
2823
2791
2779
2792