2777
2789

دوستانی که علوم تربیتی خوندن یا میخوان بخونن یا اطافیانشون خوندن....

بنظر شما برای قبولی ارشد(من گرایش برنامه ریزی درسی مدنظرمه)خوندن کتابهای آموزشی مدرسان شریف و تستهای کنکورهای 15سال اخیر کافیه؟لطفا اگه میدونین چند کلمه ای تایپ کنید دعاتون میکنم😄❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آزاد یا پیام نور قبول میشی ولی دولتی و دانشگاه های خوب نه

مرسی عزیزم

چون رشته لیسانسم چیز دیگه ای بوده حس میکنم منابع اصلی خیلی برام سنگین باشه کتابای مدرسان یجوری نکته هارو نوشته و خلاصس.😅

علوم تربیتی نخوندم ولی من خودم با همین کتاب های مدرسان هم رشتم را عوض کردم هم تهران روزانه قبول شدم کتاباش خیلی جامعه

مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم    میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم
علوم تربیتی نخوندم ولی من خودم با همین کتاب های مدرسان هم رشتم را عوض کردم هم تهران روزانه قبول شدم ...

عه چقد عالی خوش به حالتون😄❤

من نمیخوام بسته هاشو بگیرم چون شامل آزمون حضوری و سی دی و ...ست.

فقط کناباشو که متن و نکات و تسته میخوام بگیرم.

شمابسته هارو گرفتین؟ 

عه چقد عالی خوش به حالتون😄❤ من نمیخوام بسته هاشو بگیرم چون شامل آزمون حضوری و سی دی و ...ست. فقط ...

نه من بسته نگرفتم چند تا از کتاباشو که ضریب بالا داشت گرفتم 

مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم    میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم