همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
عزیزم ما دوماه خرنوب،عسل وسیاهدانه،کلومیفن،ویتامین ای،زینک پلاس،ویتامین سی،فولیک اسیدو... خورد آز دا ...
آره منکه به فرتیل اید علاقه ویژه پیدا کردم ولی خب گرون شده وحشتناککک خیلی حرص میخورم..تازه همسر من خیلی مرتبم نمیخورد بگم دوسه روزی یدونه ولی موثر بود
جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
ان شالله همین بار اول نتیجه بگیری خیلیا بامصرف داروها قبلش نتیجه گزفتن چون دوز خیلی قوی میدن یمدت
جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
والا قیمتا خ فضاییه،تا یه بچه بیاد همه پولای آدم تموم میشه😃
تازه بچه بیادم خودش کلی خرج داره...ماها گناه داریم خرج قبل بارداری فرصت نداد ی پس انداز کنیم برای بچه
گاهی میببنم دوستام میگن فلان چیزو خریدیم یا فلان لباسو خریدیم تو دلم میگم من اگه این هزینه های بارداری بذاره میتونم مثل بقیه خرید کنم مسافرت برم . پولی که باید صرف تفریح و زندگیم بشه داره خرج طبیعی ترین حق انسانیم میشه