2821
2789
عنوان

شكل اسپرم

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 71 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم ما دوماه خرنوب،عسل وسیاهدانه،کلومیفن،ویتامین ای،زینک پلاس،ویتامین سی،فولیک اسیدو... خورد آز دا ...

آره منکه به فرتیل اید علاقه ویژه پیدا کردم ولی خب گرون شده وحشتناککک خیلی حرص میخورم..تازه همسر من خیلی مرتبم نمیخورد بگم دوسه روزی یدونه ولی موثر بود 

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
آره منکه به فرتیل اید علاقه ویژه پیدا کردم ولی خب گرون شده وحشتناککک خیلی حرص میخورم..تازه همسر من خ ...

والا قیمتا خ فضاییه،تا یه بچه بیاد همه پولای آدم تموم میشه😃

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
آی وی اف که فکر کنم به 7 یا 8 تومن برسه. 

ان شالله همین بار اول نتیجه بگیری خیلیا بامصرف داروها قبلش نتیجه گزفتن چون دوز خیلی قوی میدن یمدت

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
نه . فقط میخوام بچه دار شم جنسیتش مهم نیست . این دومین باره . دفعه اول همون ماه اول سقط شد

عزززیزم خدابزرگه.جواب میگیری ان شاء الله 😍

والا قیمتا خ فضاییه،تا یه بچه بیاد همه پولای آدم تموم میشه😃

تازه بچه بیادم خودش کلی خرج داره...ماها گناه داریم خرج قبل بارداری فرصت نداد ی پس انداز کنیم برای بچه

تازه بچه بیادم خودش کلی خرج داره...ماها گناه داریم خرج قبل بارداری فرصت نداد ی پس انداز کنیم برای بچ ...

آره دقیقا،ملت با یه بار اقدام میشن 🤣ماها اینهمه تلاش و..

وحشتناکه هزینه ها

گاهی میببنم دوستام میگن فلان چیزو خریدیم یا فلان لباسو خریدیم تو دلم میگم من اگه این هزینه های بارداری بذاره میتونم مثل بقیه خرید کنم مسافرت برم . پولی که باید صرف تفریح و زندگیم بشه داره خرج طبیعی ترین حق انسانیم میشه