2821
2789
عنوان

شكل اسپرم

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 71 پست
مرتب مصرف کنه نصف کلومیفنم خودت میخوای بهش بده کیوتنم خیلی خوبه شوهرم میخوره..ویتامیت دی حتما ناهی ی ...

آره ویتامین دی هم میخوره

کلومیفن شبی نصفی؟ سلنیوم هم میگن عالیه

اون فرتیل اید ۸۰۰ هزارپولشه دکترگفت همون کافیه تازه

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...

البته قرصا خیلییی گرون شده فکر کنم تموم بشه دیگه نتونیم بخریم باز

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آره ویتامین دی هم میخوره کلومیفن شبی نصفی؟ سلنیوم هم میگن عالیه اون فرتیل اید ۸۰۰ هزارپولشه دکترگف ...

اره خیلی گرون شدن ...من نصف کلو میدم بهش روی تحرک اسپرم اثر داره..داروها تموم بشه میریم گیاهی چون واقعا نمیصرفه دیگه با این قیمتا

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
اره خیلی گرون شدن ...من نصف کلو میدم بهش روی تحرک اسپرم اثر داره..داروها تموم بشه میریم گیاهی چون وا ...

آره وحشتناکه،من گفتم می‌رفتیم آی یو آی بصرفه تربود

پناه برخدا

همون فرتیل اید بسته ای ۴۰۰ هزار،دکتر دوبسته نوشت ۸۰۰

خرنوب و ژل رویالم خیلی عالیه شنیدم حالا منکه تموم بشن اینا نمیخرم میرم سراغ ژل رویال البته اونم گرونه

خود آی یو آی آره ولی دارو و آمپولایی که میده گرونه . من باید این ماه انجام بدم تا حالا بابت دارو ها ...

ان شاءالله جواب میگیری گلم😘

خود آی یو آی آره ولی دارو و آمپولایی که میده گرونه . ما باید این ماه انجام بدم تا حالا بابت دارو ها ...

دکتر من میگفت یا طبیعی یا مستقیم ای وی اف ...هزینه جانبی  ای یو ای در حد همون ای وی افه

خرنوب و ژل رویالم خیلی عالیه شنیدم حالا منکه تموم بشن اینا نمیخرم میرم سراغ ژل رویال البته اونم گرون ...

عزیزم ما دوماه خرنوب،عسل وسیاهدانه،کلومیفن،ویتامین ای،زینک پلاس،ویتامین سی،فولیک اسیدو... خورد آز داد تحرکش یه درصدم کمترشده بود،سونوداد واریکوسل نداشت خداروشکر،اما اورولوژی گفت فقط فرتیل اید میگفت مگربااین تغییرکنه وقتی بااونهمه ویتامین تغییرنکرده