همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
الكي خودتو اذيت نكن. اگر مامان و خواهرت ترك ندارن مطمئن باش توام نميزني. بعدم حالا تركم بخوره اشكالي نداره كه. نشونه ي مامان بودنه. من كه اگر ترك هم داشتم باز ميگفتم فدا سر بچه ام. كي شكم رو ميبينه
الكي خودتو اذيت نكن. اگر مامان و خواهرت ترك ندارن مطمئن باش توام نميزني. بعدم حالا تركم بخوره اشكالي ...
زدنش مهم نیست ادم این فکرو میکنه شاید راه هایی هستو ما نمیدونیم بعضیا یه چیزایی استفاده میکننو نمیزنه یا مثلا همین خارجیا اونوقت زور داره بشه جلوگیری کنی و نتونی
زدنش مهم نیست ادم این فکرو میکنه شاید راه هایی هستو ما نمیدونیم بعضیا یه چیزایی استفاده میکننو نمیزن ...
نميدونم والا ولي من كه هيچ كاري نكردم و نزد پس احتمالا بقيه هم همينجوري هستن، حالا اتفاقا اينو ميگي ولي من خيلي از خارجي خثها رو ديدم كه ترك هاي خيلي زياد دارن. عكساهو نگاه نكن چون با فتوشاپ درست ميكنن