2777
2789
عنوان

چه دعایی بخونم🙁🙁

156 بازدید | 9 پست

فرداامتحان رانندگی (شهر)دارم دفعه پیش ناحقی کرد و ردم کرد فردا باز بایدبرم چی بخونم خدا کمکم کنه بخدا نمیدونم چراطلسم شده

خدایا واسه تو غیر ممکن وجود نداره،غیرممکن های زندگیِ منو ممکن کن🤕👧💪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و جعلنا من بین ایدیهم سدا و من خلفهم سدا فاخشیناهم فهم لا یبصرون

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
ببخشید شوخی بود

خخخخ اشکال نداره ولی کار من از لاردنا گذشته خاهرم🤣دعا کن کومکم کنه خدا این هزینه های اضافش اذیت میکنه خعلی😑

ایت الکرسی 

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
و جعلنا من بین ایدیهم سدا و من خلفهم سدا فاخشیناهم فهم لا یبصرون

ممنوون حتما میخونمش

خخخخ اشکال نداره ولی کار من از لاردنا گذشته خاهرم🤣دعا کن کومکم کنه خدا این هزینه های اضافش اذیت میک ...

عزیزم ان شاالله اینبار قبول میشی.این ایه ای ک دوستمون گفتن رو منم امتحان کردم جواب میده حتما بخون

میشه از ته دلت یه صلوات بفرستی برام?.