2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با سوختن و ساختن اصلا موافق نیستم. ولی به نظر من اول باید همه ی راه های ممکن برای عوض کردنش رو امتحان کنی. جدایی آخرین راهه.

مشاوره...واسطه کردن بزرگترا...استفاده از اعتقاداتش...حرف زدن...محبت کردن...

هر راهی که ممکنه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

🌹🌹جلب محبت🌹🌹 🌹🌹به مدت هفده روز و هر روز1748 مرتبه بگوید : 🌹🌹یا رَؤُفُ 🌹🌹هر ظالمی که در نظرش باشد 🌹همسر_بداخلاق🌹 با او مهربان خواهد شد و خداوند متعال همه خلایق را با او مهربان خواهد کرد. 🌹🌹 هرگاه بعد از نماز صبح روز جمعه بدون تکلم1200مرتبه 🌹یا رؤف🌹را برای محبت بر شیرینی بخواند،به خورد هر کس دهد مهربان گردد.🌹🌹🌹

🌹برای اینکه شوهرتون یا بچتون گوش به حرفتون باشه (مطیع شدن) 🌹 🔹🔹🔹🔹🔹 👀یا مانع هر روز ۱۶۱ بار بسم‌الله الرحمن‌ الرحیم‌۷۸۶ بار تا ۳ ماه👀 🌹در خواستی🌹 برای بچه یا شوهرتون که حرفتون گوش نمیده (مطیع شدن) 👇👇👇👇👇👇👇 هفت بارسوره یس روبه نیت طابع شدنشون بخونین تویه کاسه آب توظرف چینی فوت کنین بده بخوره جواب میگیرن ان شاءالله

عزیزم سوالت خیلی کلی هست و باید دید منظور از بد اخلاقی چیه وعلتش جی هست و شرایط زوجین به چه صورته و در نهایت هدف شما از زندگی زناشویی جی بوده و الان چقدر به هدفت نزدیک شدی و چقدر ازش دور موندی

در کل این رو یاد آور بشم که ما قادر به تغییر دیگران نیستیم مگر خودشون بخوان