2777
2789
عنوان

بیاید ی انقلاب ب پا کنیم

237 بازدید | 20 پست

خانوما لدفا اعلام حضور کنید .😊

من قبلا چند تا تایپک دادم ک یکم تو زندگیم مشکل داشتم جدیدا با ی کانال اشنا شدم ک کلی زندگیمو بهتر کرده بیاید نی نی سایت هم مین کارو کنیم 😊😊

شاید ب درد بقیه هم بخوره 

دخترم هدیه خداست 😍من یه نارنجی پُرر انگیزم 🧡💥🔥 گروه نارنجی🧡 وزن اولیه» 75😓 وزن فعلی»73😐هدف اول» 65😉 هدف دوم» 60😊 هدف سوم»56🤗 قدم 168😊😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم هستم لايكم كنيد بي زحمت😘

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

خب قضیه اینه ک بیایم از تجربه ها  راه کارها و سیاست های زنانمون واسه هم بگیم و سعی کنیم رو زندگیمون عمالش کنیم و نتیجه مثبتو ب بقیه بگیم تا بقیه هم بتونن زندگیشونو از یک نواختی درارن 

دخترم هدیه خداست 😍من یه نارنجی پُرر انگیزم 🧡💥🔥 گروه نارنجی🧡 وزن اولیه» 75😓 وزن فعلی»73😐هدف اول» 65😉 هدف دوم» 60😊 هدف سوم»56🤗 قدم 168😊😊

خودم یه زن نق نقو شکاک بودم ک اصلا دست خودم نبود کارام شوهرم همیشه از خونه فراری بود الان یکی دو هفتس دارم سیاست ب خرج میدم یکم خیلی خوب جواب داده و شوهرم کلی بهتر شده باهام 

ن کانال مهارت زندگی و همسر داری

درسته بعضی از مردا اصلا درست بشو نیستن من حرفم این بود ک سعی کنیم هر روز زندگیمونو شادتر کنیم از روز قبل