2777
2789
عنوان

ترازو وزن کشی

5147 بازدید | 31 پست

سلام عزیزان ترازو وزن کشی آنالوگ بهتره یا دیجیتال؟؟

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

دیجیتال! عقربه ای امکان خطاش هست و اگه خراب بشه درست نمیشه دیگه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیجیتال! عقربه ای امکان خطاش هست و اگه خراب بشه درست نمیشه دیگه

اتفاقا میگن دیجیتال درست نمیشه و عمر عقربه ای ها بیشتره!! 😐😥

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
من دیجیتال دارم چن باارم برم روش همونو نشون میده که باراول زده بود عالیه خیلی راضیم ازترازوووم

مارکش چیه؟؟ و چند خریدین

اینقدر بدم میاد از عقربه ای که خدا میدونه. فقط دیجیتال خوبه ولی اگه دقیق باشه که اکثرا تا چند سال دقیق هستن. دوست جاریم پارسال عقربه ای خرید مارک خوب و گران. تو ارزانی فکر کنم نزدیک ۱۴۰ خرید ولی بعد چند بار استفاده هر بار یه چیز نشون میداد!!!

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار
منم دیجیتال دارم و راضی هستم

مارک و قیمتش چیه عزیز

اتفاقا میگن دیجیتال درست نمیشه و عمر عقربه ای ها بیشتره!! 😐😥

دیجیتال راحت دویست یا صد گرمم نشون میده نمیخواد هی تیز بینی کنی و شک داشته باشی

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار
2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز