2777
2789
عنوان

علایم بارداری

304 بازدید | 60 پست

سلام من پنج روز تا موعدم مونده این سری مثه سری پیش لتروزل خوردم و متفورمین.سری پیش ۵روز جلو انداختم.حالا علایمم فقط کمردرده و ترشح سفید وشیری رنگ و یکم تیر کشیدن واژن و یکم تیر کشیدن سینه سمت راستم و نافمم اطرافش درد میکنه که تاحالا تجربشو نداشتم کیااا مثه من بودن و باردار بودن؟کی بی بی چک بزارم؟بیاین باهم حرف بزنیم اون سری خیلی ناامید شدم خدا خودش این سری کمکم کنه

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین

اینا توهم بارداریه ...من هر بار این علاعم و دارم میگم حاملم ولی نیستم 😑 ولی ان شالله واسه شما راست باشه بی بیهم یه هفته بعد از موعد خوبه

تا پایان تاریخ استیکرم باردار میشم اگه خدا بخواد 😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مریم جون منم این ماه اقدام دومم امروز موعدم بود ولی نشدم ،منم این علائم و دارم

انشاالله جفتمون مامان باشیم من که خیلی ناامیدم بخدا داغونم😭

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین
دلت صدا نمیده ؟؟؟

اره میده واسه تو صداش چه جوریه

سلام امضات خیلی قشنگه ان شاالله به زودی به آرزوت برسی

انشاالله انشاالله توهم این ماه مامان بشی

نا امید نباش من که فعلا پریود نشدم امروز امیدوار شدم 

من هرماه یک هفته قبل پری سینه درد داشتم ولی این ماه نه تازه دیروز شروع کرد به درد گرفتن ،دلم صدا میده چند روزه سردرد دارم پهلوهام درد میکنه زیر دلم تیر میکشه امادرد نمیکنه شما چی

ان شاءالله ب حق مظلومیت امام حسین ع ک حامله ای و خداوند فرزندی سالم و صالح بهت میده و دلت رو شاد میکنه امضات رو خوندم و درکت میکنم خوودم ده سال نگاه ها و حرفهای دیگران رو ب جوون خریدم خیلی بده اما خداروشکر 

من امروز حال خوبی ندارم با این حالم برات دعامیکنم تو هم این درد های گاه و بیگاه حاملگی رو‌بچشی وشادی رو با همه وجوودت حس کنی 

گاهی گمان نمی کنی ولی می شود- گاهی نمی شود...نمی شود که نمی شود.گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است .گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود. گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو یار نیست... گاهی تمام شهر گدای تو می شود.

با بی بی چکت بغض گلمو گرفت.. ‌‌‌‌

بعد سه سال انتظار باردار شدم....اامارفتی پیش خدا پسرم .....من خیلی دوستت دارم عزیزم...کاش میشد ی لحظه اخر ببوسمت .....حسرت ب دلم موند ....💞
مثل غار و غور تقریبا

منم همینجوریم سردردم دارم ولی واژنم تیر میکشه ترشح نداری؟؟