2777
2789
عنوان

اسنپ

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 30 پست
میتونی اگه حرف زیادی زد بهش تذکر بدی  من همه رفتو امدم با اسنپه بعدم الان دوسه ماهی هست که اسن ...

اسنپی که من گرفتم اینطوریه که به شمارم زنگ میزنن انقد پیشرفته نیست😩

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا مثلا ناراضی بودی بهش امتیاز ضعفیف بده ستاره نده که دیگه اون راننده برات نیاد 

ستاره کجاس ندیدم تو برنامش🤔

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   

من خيلي استفاده ميكنم..بنده خداها تا الان حركت اضافه يا بدي نكردن.فقط يه بار ميخواستم انلاين پرداخت كنم راننده بهم گفت اگه داري نقد بده چون اسنپ پولمون رو دير ميده..اين تنها حرفي بوده كن راننده بهم زنده

این نیز بگذرد❤️
چجوری از طریق تل گ رام فهمیدی شمارتو سیو کرده

شمارشو تو مو بو گرام زدم دیدم کنار اسمش منو مخاطبش سیو کرده

من خيلي استفاده ميكنم..بنده خداها تا الان حركت اضافه يا بدي نكردن.فقط يه بار ميخواستم انلاين پرداخت ...

اها این راننده که منو رسوند بد حرف نزد ولی فضول بود منو ترسوند

اسنپی که من گرفتم اینطوریه که به شمارم زنگ میزنن انقد پیشرفته نیست😩

عجیبه اخه من ما ازمون شماره شخصی نمیوفته یه شماره رنده که ماله خوده اسنپه من هر وقت با راننده تماس میگیرم اون شماره میوفته راننده ام زنگ بزنه همون شماره که ثابته وقتی هم سفرتموم بشه یه پیغام میاد تو اسنپت که به راننده امتیاز بدید ... نسخه اسنپ شاید قدیمی اپدیت کن

به نظر منکه از آژانس  و تاکسی امنیتش بیشتر و بهتره

من بیشتر آژانس میگیرم اخه مشخصه محل کارشون کجاست☹️

عجیبه اخه من ما ازمون شماره شخصی نمیوفته یه شماره رنده که ماله خوده اسنپه من هر وقت با راننده تماس م ...

اخرین اپدیتشه اخه امتیازم نگفت بده🙁 شاید برا شهر شما پیشرفته تره

جدی؟ 

اره من که خودم هر حرفی رو نمیزنم دیگه تو ماشین

ب بقیه هم میگم که بحث رو اگه خودشون باز کردن شما هواستون باشه

و بهار زنی دیوانه و سرخوش بود که در میان خنده هایش گریه میکرد.😊🌱🍃