2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من هفته 13 رفتم 42 بود. 2هفته بعدش شد 27 استراحت مطلق کردم یک هفته بعدش رفتم سونو 35 بود. هفته 27 هم 30 بود. شمام سعی کن پیاده روی نکنی زیاد.پله هم حتی الامکان بالا پایین نکن

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
من هفته 13 رفتم 42 بود. 2هفته بعدش شد 27 استراحت مطلق کردم یک هفته بعدش رفتم سونو 35 بود. هفته 27 هم ...

منم از دیروز اومدم فقط دراز کشیدم و برا دستشویی پا شدم.مگه با استراحت طولش بیشتر میشه؟میگن ک فقط کمتر از این نمیشه.من سونوی شکمی رفتم.امکان نداره حتی از 35هم پایینتر باشه و دقیق نشون نداده باشه؟

منم از دیروز اومدم فقط دراز کشیدم و برا دستشویی پا شدم.مگه با استراحت طولش بیشتر میشه؟میگن ک فقط کمت ...

نه عزیزم بیشتر نمیشه فقط با استراحت میتونی جلو کم شدنشو بگیری. منم یه بار که 27 بود مث اینکه خطای اندازه گیری بوده چون 1هفته بعدش که رفتم سونو آنومالی که دقیق تره گفت 35. جای مطمئن بری که خطاش کمتر باشه دقیق نشون میده

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤