2777
2789
عنوان

دارم دق ميكنم ☹️

586 بازدید | 52 پست

ميشه بياين يه چيزى بگين نميدونم يهو چم شده امروز

٥روزه حالت تهوع دارم امروز تا بلند شدم از جام سرم گيج رفت كه لباس شوهرمو گرفتم نيوفتم هيچى نشده ولى دلم ميخواد گريه كنم مثل زناى غر غرو و لوس اههههه

از گشنگى معدم ميسوزه حالت تهوع نميذاره هيچى بخورم 

اصلا نميدونم چمه دلم ميخواد گريه ميكنم 

بياين حرف بزنيم خوب مگه چى ميشه 😔

عاشق كه ميشى يعنى خدا لطفش رو بهت تموم كرده❤️ خدايا ببخشيد اگه بنده ى خوبى نبودم ميخوام بهترين باشم برات خودت دستم رو بگير ❤️ دوستت دارم خدا ❤️ RBA ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ویتامینت کمه

تازه آزمايش دادم ☹️

عاشق كه ميشى يعنى خدا لطفش رو بهت تموم كرده❤️ خدايا ببخشيد اگه بنده ى خوبى نبودم ميخوام بهترين باشم برات خودت دستم رو بگير ❤️ دوستت دارم خدا ❤️ RBA ❤️

اجازه نداری انقدر ناراحت باشی  من و تو تا ۷۰ سال دیگه نیستیم حیف این زندگیه بخدا 😍

پاشو برو دکتر شایدم مامان شدی!

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
آخی نکنه بارداری ؟!

از اولين اقدامم ٥ روز از آخرين اقدامم ١ روز ميگذره مگه ميشه انقدر سريع

حامله نیستی،؟

گفتم بالا هم 

اولين اقدام اين ماهم بعد پرى ٥ روز پيش بود نميشه كه انقدر سريع

مبارک برا بارداری

عزيزم يه هفته از پرى ميگذره ٥ روز پيش اقدام داشتم انقدر سريع نميشه فكر كنم

چرا نمیشه یکی از دوستای من بعد اینکه پری تموم شد اقدام کرد سه روز بعد باردار شد البته چهار روز پری بودم اقدام کرد 

تو دنیا بعد هر چیزی و هر عشقی فقطپرسپولیس نفسم به نفستون بنده بچه های 6 تاییِ ارتش سرخ