2789
عنوان

دسر

470 بازدید | 12 پست

میشه یه دسر خوشمزه و خوب یادم بدین مثل شکلات باشه راحت باشه

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

شیر با نشاسته و گلاب 

داخل ی لیوان شیر سرد یک قاشق پودر نشاسته بریز هم بزن بذار رو گاز هم بزن مدام پودرقند یا شکر بریز بستگی ب خودت داره شیرینی ش هر قدر دوس داری بریز ولی بنظر من یک قاشق کافی یک قاشق هم گلاب بزن هم بزن غلیظ ش 

هم میتونی زعفران بزنی، هم پودر کاکائو، همم میتونی سفید نگه داری خیلی خوشمزه س پیشنهاد می کنم خیلی غلیظش نکنی یعنی یمقدار ک حالت فرنی مانند پیدا کرد از شعله بردار بریز تو ظرف مناسب بذار یخچال سرد ک شد نوش جان کنید 

توش گردوی خرد شده هم میتونی بریزی ❤️

دلم ی اتفاق خوب میخاد از جنس معجزه های خالق بی همتا، همان معجزه ای منتظرش هستم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دسر انگلیسی هست از این چند لایه ها لیوانی یا تو ظرف دسر تکی لایه اول کیک یا نون تست لایه دوم کمپوت سیب ورقه ای لایه سوم کاسترد خونگی یا بازاری لایه چهارم ماست شیرین مخلوط با خامه. دوباره این 4 لایه بعد رنده یا خرد شده شکلات سفید 

پودینگ خودم ک عاشقشمممم😋😋😋

برا ی کیلو شیر ۶ق غ آرد ۶ق غ شکر دوق غ کاکائو یکمم گلاب ی چهارم ل اگ خاستی میشه هم نریخت...

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕

پودینگ خودم ک عاشقشمممم😋😋😋 برا ی کیلو شیر ۶ق غ آرد ۶ق غ شکر دوق غ کاکائو یکمم گلاب ی چهارم ل اگ ...

روشش رو میگی فدات

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
روشش رو میگی فدات

شکروآردوکاکائو رو مخلوط میکنی که بعدا گوله گوله نشه و کم کم به شیر سرد یا ولرمت اضافه میکنی هم میزنی تا غلیظ شه:)

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕