2777
2789
عنوان

بعد سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 1396 بازدید | 36 پست
من اردیبهشت سقط کردم ی کیسه آب با ی جنین کوچیک  درد داشتم موقع معاینه درآورد رفتم همون موقع سون ...

انشاالله به سلامتی زایمان کنی،اخه شوهرم همینجوریشم میگه تو همش مریضی ،هزینش چقدره

خدایا به هرکس که آرزوی فرزند داره فرزندی عطا کن ،واسم معجزه شد شکرت مولا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره صفر بود 

خب پس مشكلى نيست بقايا ندارى 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
انشاالله به سلامتی زایمان کنی،اخه شوهرم همینجوریشم میگه تو همش مریضی ،هزینش چقدره

دکتر بنویسه ۴۰ تومن دکتر ننویسه ۸۰ تومن بقایا بمونه خطرناکه منم سر سقطم طعنه شوهرمو زیاد خوردم ک خدا دوباره یکی بهم داد ک اون شرمنده شه زمین گرده توکل برخدا انشالله دوباره خدا ی نی نی ناز بهت بده

دخترم نفسمه ....
دختر قرمز گوشتش پسر گوشت سفید مال من پسر بود وقتی انداختم 😭😭😭

الان که بارداری گلم اونم انقدر پاک بوده که خدا خواسته بهشتو نصیبش کنه منم گاهی میگم یعنی پسرم چه شکلی بود میگن اونایی که سقط میشن منتظر پدرو مادرشون جلوی در بهشت هستن که شفاعتشو بکنن

الان که بارداری گلم اونم انقدر پاک بوده که خدا خواسته بهشتو نصیبش کنه منم گاهی میگم یعنی پسرم چه شکل ...

وای اگر بدونی چقدر منتظر اون بچه بودم بعد شش ماه ب زور از خدا گرفتم .... وقتی افتاد بردم خاکش کردم چقد گریه کردم من هیچ وقت فراموشش نمیکنم .... ولی صلاح خدا بود خوب تنبیهم کرد ک چیزی رو بزور نخوام ... دکترا ب من گفتن تا سه ماه برای ریکاوری رحم نباید باردارشی ولیی خدا  خواست خیلی ناباورانه بهم اولاد داد .... توکلت بخدا باشه

دخترم نفسمه ....
پس علت سفتی وبزرگیه شکمم طبیعیه

شايد اصلا از سقط نباشه علتش شايد نفخ دارى به نظرم عرق نعناع بخور يا دمنوشهاى گياهى واسه نفخ شكم بخور ايشالله كه خوب ميشى بقايا بمونه لكه بينى قطع نميشه تو بقايا ندارى 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
دکتر بنویسه ۴۰ تومن دکتر ننویسه ۸۰ تومن بقایا بمونه خطرناکه منم سر سقطم طعنه شوهرمو زیاد خوردم ک خدا ...

ممنون عزیزم مادرشوهر منم فک میکردمن انداختمش میگفت عرضه نداشتی یه بچه نگه داری با اینکه من ازمایش دادم گفتن مشکلی ندارم ، انشاالله بچه ی شما هم به سلامتی به دنیا بیاد وزایمان راحتی داشته باشی 

دختر قرمز گوشتش پسر گوشت سفید مال من پسر بود وقتی انداختم 😭😭😭

مثلا یه تیکه قرمز مثل جیگر وسطش یکم سفید باشه دختر یا پسر؟

تو ماهی و من ماهی این برکه کاشی.... اندوه بزرگیست زمانی که نباشی😔
ممنون عزیزم مادرشوهر منم فک میکردمن انداختمش میگفت عرضه نداشتی یه بچه نگه داری با اینکه من ازمایش دا ...

فدات بشم ان شالله شماهم خدا بهت اولاد صالح و شسالم بده دلت نگیر خدا خیلی خوب جواب میده 

دخترم نفسمه ....