وا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 6881 عنوان یک لحظه بیا داخل 111 بازدید | 8 پست سلام با عرض معذرت میخواستم ببینم برای لیزر سفید کردن ناحیه تناسلی به چه دکتری باید مراجعه کرد؟ممنون خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن 1397/08/06 | 15:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آراگوناث عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 8095 دکتر زنان ماشالله تبلیغ همین رو مرتب میزارن توی سایتها تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
nazmar عضویت: 1395/04/08 تعداد پست: 6339 موقتیه خیلی امیدوار نباش موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود
وا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 6881 موقتیه خیلی امیدوار نباش واقعا آخ پس میگفتن دائمی هست؟ خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
وا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 6881 دکتر زنان ماشالله تبلیغ همین رو مرتب میزارن توی سایتها واقعا همشون این کار رو انجام میدن؟من میخواستم برم دکتر پوست مرسی که گفتی خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
مینوســـــام عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 4125 برای لیزر باید بری دکتر پوست دکترای زنان همه شون از این کارا نمیکنن مگر اینکه تخصص زیبایی زنان داشته باشن!
آراگوناث عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 8095 واقعا همشون این کار رو انجام میدن؟من میخواستم برم دکتر پوست مرسی که گفتی همه شون نه. این یه کار تخصصی هست. من خودم تبلیغش رو توی سایت خودمون دیدم. شما یه سرچ توی نت بزنی میاد. کجایی هستید؟ تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
وا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 6881 همه شون نه. این یه کار تخصصی هست. من خودم تبلیغش رو توی سایت خودمون دیدم. شما یه سرچ توی نت بزنی میا ... من مراغه آذربایجان شرقی خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
آراگوناث عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 8095 من مراغه آذربایجان شرقی اکثرا مال تهران، شیراز و اصفهان هستند. تبریز رو نشنیدم. ولی شما میتونید برید تهران. خب یه سوالی هم از دکترها بپرسید و از اطرافیان تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.