2777
2789
عنوان

حال و روز وحشتناک من و دلم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2030 بازدید | 50 پست

همه تاپیکاتو خوندم . میدونم نتونستی به عقلت گوش بدی . به راه دلت رفتی و زنگ زدی . هر چی بگم الان میشه نصیحت و میدونم توی شرایطی نیستی که نصیحت گوش کنی . 

فقط دعا میکنم هر چی به صلاحته اتفاق بیفته و به آرامش برسی

پری جووووونم 

من الان تاپیکاتو چک کردم .. 🙁

در چه حالی ؟ بهتری ؟؟؟

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بد نیستم. ممنون عزیزم

سلام گلم

دیر جواب دادی دیگه داشتم نگرانت میشدم

خوبی؟

همه چی روبراهه ؟؟

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا
سلام گلم دیر جواب دادی دیگه داشتم نگرانت میشدم خوبی؟ همه چی روبراهه ؟؟

نه والا رو ب راه نیست.

یه اتفاق بد توی خانواده افتاده 

یه داغ خیلی بزرگ دیدیم

ولی در مورد اون موضوع،ارومترم مشکل خاصی نیست.تعریف داستان ی کم به همم ریخت چند روزه زیاد بهش فکر نمیکنم

نه والا رو ب راه نیست. یه اتفاق بد توی خانواده افتاده  یه داغ خیلی بزرگ دیدیم ولی در مورد او ...

اخی .. خدا بهتون صبر و آرامش بده ..