2777
2789
عنوان

لکه بینی

71 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

من ماه دوم هست که تو اقدام برای بارداری هستم. این ماه بلافاصله بعد از تموم شدن پریودم شروع به اقدم کردم یعنی از روز هفت پریود. 

امروز که روز 15 پریودم هست از صبح لکه بینی دارم. ضمن اینکه دیشب هم اقدام داشتم. کسی دلیلش رو میدونه راهنمایی کنه؟ ممنون میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای لانه گزینی خیلی زود زخم نداری؟آخه با رابطه ی زیاد و پشت سر هم بعضی خانم ها زخم میشن

خدایا به حق محمد وآل محمد به من دختری زیبا و سالم و مومن و عاقبت بخیر عطا کن 😘🤲 ..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم..

اگه از این به بعد، بعد از رابطه لک دیدی احتمال زیاد زخم داری

خدایا به حق محمد وآل محمد به من دختری زیبا و سالم و مومن و عاقبت بخیر عطا کن 😘🤲 ..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم..

منم داشتم یکی میگه مال تخمک گذاریه خوبه و احتمال بارداری بالاست یکی میگه مال کیسته من که همش منتظرم از موعودم بگذره بی بی بزنم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …

خانم هایی که درحال اقدام هستند به خاطر استرس به هم خوردن تعادل هورمون ها زخم ناشی از رابطه زیاد معمولا لک میبینن

منم داشتم یکی میگه مال تخمک گذاریه خوبه و احتمال بارداری بالاست یکی میگه مال کیسته من که همش منتظرم ...

کیست ندارم. تو ماه اولمم که میخواستم اقدام کنم همه آزمایشات رو دادم نرمال بود سونو واژینال و شکمی هم دادم و هیچ مشکلی نبود.

الان هم توکل به خدا. صبر می کنم تا ببینم چی میشه

کیست ندارم. تو ماه اولمم که میخواستم اقدام کنم همه آزمایشات رو دادم نرمال بود سونو واژینال و شکمی هم ...

ان شالله که هم بی بی شما مثبت باشه هم مال من

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …