2777
2789
عنوان

شوهر جو گیر

334 بازدید | 18 پست

خانوما شوهر شما هم جلوی خانواده تون بعد باهاتون حرف میزنه؟؟؟شوهر من نمیدونم چرا جلو خونواده ام اینجوری میکنه،،،یا با لحن بد میگه بچه رو بگیر،یا با لحن بد میگه یه لیوان آب بده ببینم،یا با لحن بد صدام میکنه،،یا همش میگه تارا اینجوریه،تارا اونجوریه،تارا فلان اشتباه رو کرده،،نمیدونم چرا اینجوریه؟؟؟ولی جلو فامیل خودشون بااحترام برخورد میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تنها نیستی

شوهر خواهرامم اینجوری هستن

نمیدونم چرا واقعا

خدایا منم میخوام به زودی مادر بشم واین دفعه بمونه برام و حالش خوب باشه😇عزیزان ما مامانای آینده چله گذاشتیم برای رسیدن به خواستمون🤰🏻.رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین  خدایا خودت گفتی ازم کم نخواین حالا من یه بچه سالم و صالح و باهوش و خوش سیما میخوام ازت.بسم الله

شوهر منم دقیقا همینه جلو خونواده خودش خیلی احترام میزاره و هی تعارف و بزار بردار جلو من در مورد همه چی نظر میخاد ولی جلو خونواده خودم هی انتقاد وایراد میگیره و ازم بد میگه فک کنم چون میدونه اونا رو ما حساسن میخان حرص اونارو درارن 

شوهر منم تقریبا همینه البته چون کلا خیلی باخانواده من رفت وآمد داریم

میگم خب بخاطر اونه حتما کلا باهاشون راحت شده

ولی با خانواده خودش خیلی کم رفت وآمد داریم واس همون خیلی بااحترام رفتار میکنه

میشه واس سلامتی مامانم یه صلوات بفرستین ❤ فداتون بشم 💙

نه خونمون همیشه خوبه..

الان که درد کمر دارم دیشب خونمون کمرمو ماساژ میداد 

میوه پوست کند داد بعدم اومدیم خونه ساعت ۱۰ من رو تخت دراز کشیدم اون تا ساعت ۱۲ خونرو دسته گل کرد وظرفارو چید تو ظرف شور و آشپزخونرو مثه گللل کرد بعدم اومد با روغن زیتون چرب کرد شکممو

زیبایی فقط جلب توجه میکنه❤اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته❤💜💚
عزیزم تنها نیستی شوهر خواهرامم اینجوری هستن نمیدونم چرا واقعا

آخه چیکار کنم،،،دداشام ناراحت میشن ولی چیزی نمیگن،خونواده ام ناراحت میشن از طرز برخوردش تو جمع،،،خونه باهام خوبه،آخه چرا اینجور میکنه،،،خیلی ضایع میشم تو جمع،دلم نمیخواد دیگه بیاد اونجا

۵ساله عروسی کردم همیشه جوری به هم احترام گزاشتیم تو جمع ک جاریم همیشه به وضوح گفته خوش بحالتون چقدر رابطتون خوبه

فقط تو این ۵ سال یبار شد ک شوهرم چندبار صدام زد و نشنیده بودم قبلشم تو خونه بحث کرده بودیم فکر کرده بود قهرم جواب نمیدم بعد ک رفتم ببینم چی میگه با لحن تندی گفت دیگه هیچی و روشو برگردوند هرچیم خندیدم گفتم نشنیدم باز تندی کرد مادرشوهرم چنان چشم غره ای بهش رفت و دعواش کرد ک بار اول و اخرش شد

تربیت خانواده خیلی مهنه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
آخه چیکار کنم،،،دداشام ناراحت میشن ولی چیزی نمیگن،خونواده ام ناراحت میشن از طرز برخوردش تو جمع،،،خون ...

ببین برادرهای منم هیلی ناراحت میشن یه بار بهش گفتم که اینا اگه چیزی بهت نمیگن احترام میزارن وگرنه میشورن میزارنت کنار خودت سعی کن احترامیو که بهت میزارن نگه داری یه کممم بهتر شد حالا شمام امتحان کن

آخه چیکار کنم،،،دداشام ناراحت میشن ولی چیزی نمیگن،خونواده ام ناراحت میشن از طرز برخوردش تو جمع،،،خون ...

من احساس میکنم میخوان خودی نشون بدن و بگن مثلا من اقتدار دارم 

بابامم خونه مادربزرگم گاهی اینکارو میکرد

مردا تغییر ناپذیرن

خدایا منم میخوام به زودی مادر بشم واین دفعه بمونه برام و حالش خوب باشه😇عزیزان ما مامانای آینده چله گذاشتیم برای رسیدن به خواستمون🤰🏻.رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین  خدایا خودت گفتی ازم کم نخواین حالا من یه بچه سالم و صالح و باهوش و خوش سیما میخوام ازت.بسم الله

یه چندبار هم بهش گفتم،،ولی همش میگه مگه چی گفتم،چیکار کرده ام مگه،،خوب کردم و فلان و بهمان!!!!خانواده ام و خودم رو دق میده وقتی مهمونی میشع،اعصاب همه رو خورد میکنه،،یا همش به بچه حرف میزنه جلو جمع،هی الکی صداش میزنه،،،،هی الکی میخواد بگه من حساسم رو بچه،،،حالا خونه اینجور نیستا ااااا اصلا