2777
2789
عنوان

خرجی ماهیانه

182 بازدید | 17 پست

ازشوهراتون ماهانه چقد میگیرید

بعد خرجای دیگتون مث ارایشگاه و غیره جداست یاباهمون خرجیتونه؟

پس اندازتون جداست یا بتون میگه ازپس اندازتون بردارید واسه خرجای خودتون؟

من شاغلم پول او جیبی نمیگیرم اما تمام خرج هام رو همسرم میده پول خودمم پس اندازه جفتمونه❤

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماهیانه واسه خودم ندارم.پول میده که خرج خونه بشه و اینا ولی اگه خرج حودم بشه یا زودم تموم بشه سوال و جواب نمیکنه.جاییم میرم پول میده.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
من شاغلم پول او جیبی نمیگیرم اما تمام خرج هام رو همسرم میده پول خودمم پس اندازه جفتمونه❤

شماوکیلی عزیزم؟

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
بله گلم

منم حقوق خوندم,میخوام ارشدبدم امافراگیرپیام نور,میشه؟اینکه آزمون مشاوران حقوقی کی هست میدونین؟

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
منم حقوق خوندم,میخوام ارشدبدم امافراگیرپیام نور,میشه؟اینکه آزمون مشاوران حقوقی کی هست میدونین؟

بله عزیزم چه شاخه ای میخوای شرکت کنی

آزمون مشاوران آذر ماه هست احتمالا

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏