2737
2734

من گلابی رو پوست گرفتم به دو قسمت یا درشت بود چهار قسمتش کردم گذاشتم تو قابلمه شکر ریختم گذاشتم رو حرارت نرم شد برداشتم تو ظرفای کوچیک دردار با آبش ریختم گذاشتم یخچال خیلی خوشمزه بود.فقط شکرو آب ریختم


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیب رو پوس بگیر قاچ کن و هسته هاشو در بیار مثلا ۴ تا سیب سه قاشق شکر و دو لیوان آب. بزار بپزه یذره زعفران و در آخر دو قاشق گلاب بزن . من دیروز درست کردم واقعا عالی شد . بزار ۲۰ دقیقه بپزه یا هر اندازه خودت غلظتشو دوس داشتی

2731

سیب رو پوست بکن 

اگر مقدار زیاده یک ظرف آب و کمی سرکه سیب یا آبلیمو کنار دستت داشته باش تا سیاه نشه سیب ها 

اگر کمه که هیچ 

هسته و ... رو در بیار .

سعی کن زیاد تکه نشه 

من با آب و شکر میذارم روی گاز 

برای هر یک کیلو سیب 200 گرم یا یک لیوان شکر کافیه 

بسته به دلخواه 

من کمتر شکر می زنم 

سعی کن اول که میذاری رو حرارت اون قسمت هسته در آورده  رو به پایین باشه تا سیاه نشه

بعد کم کم هم بزن تا هر دو طرف بپزه

30 مین طول میکشد پختن 

خواستی می تونی پاستوریزه کنی و طولانی نگه داری

2740
سیب رو پوست بکن  اگر مقدار زیاده یک ظرف آب و کمی سرکه سیب یا آبلیمو کنار دستت داشته باش تا سیا ...

نه زیادنمیخام درس کنم ک بمونه،ولی یه وق سیاه شدچقدابلیموبریزم طعمش عوض نمیشه

نه زیادنمیخام درس کنم ک بمونه،ولی یه وق سیاه شدچقدابلیموبریزم طعمش عوض نمیشه

اگر کمه اصلا آبلیمو نزن 

چون کمییی روی طعمش اثر میذاره 

فقط اول پختن اون قسمت هسته درآورده رو بذار رو به پایین

با اجازه☝مربای به رو هم میگید؟

ریززززر خورد کن یا رنده درشت 

البته اول پوست بگیر و بشر بعد خورد کن 

برابر با خودش یا مثلا برای یک کیلو به حدود 700 گرم شکر بسته به میلت بریز و بذار روی گاز 

بهترین قابلمه استیله 

بعد با درب بسته بذار بپزه و وقتی به غلظت مورد نظر رسید گاز رو کم کن و یه  دم کنی بذار سر قابلمه و بذار دم بکشه تا رنگش قرمز بشه 

بعضیا دارچین و هل هم میزنن که من دوست ندارم 

هل خواستی بزنی چند تا دونه با پوست از اول پخت بریز داخلش 

دارچین قبل از دم گذاشتن 

20 مین دم کافیه

حواست باشه نسوزه

بچه ها،وق دارید ترشیرم یادبدین بهم،میخام یکم امتحانی ترشی بزارم،ترشی لوبیاسبزوپیاز

پیاز ریز رو پوست بگیر 

بشور و بعد خشک شدن آب ، بریز داخل ظرف و چند تا تکه حبه ای لبو بذار بینش

کمی نمک و بعد سرکه 

راحت ترین ترشیه  

لبو برای اینکه حسابی خوشرنگ بشه

لوبیا سبز ندوست😐  

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز