2777
2789
دیدی نگرانیت بی مورد بود

والله هنوز قطعی نگفته اخه یکی از مدارک خیلی مهمم بود بابا مدرک دانشگاهم بود اسمم و کد ملی همه چی 

خداوندا تو می دانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است /چه رنجی می کشد آن کس که انسان است و از احساس سر شار است

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والله هنوز قطعی نگفته اخه یکی از مدارک خیلی مهمم بود بابا مدرک دانشگاهم بود اسمم و کد ملی همه چی&nbs ...

انشاالله که نگرانیت بی مورد هست اینجا فرستاده نشده مگه میشه با عرض پوزش بین این همه آدم فوضول یکی لایک نکنه امکان نداره

سربلندی کشورم و جوانان کشورم آرزوی قلبی من است🌹
انشاالله که نگرانیت بی مورد هست اینجا فرستاده نشده مگه میشه با عرض پوزش بین این همه آدم فوضول یکی لا ...

والله چه بدونم انشالله  اخه همه زندگیم بود مدرک شانس دارم  

خداوندا تو می دانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است /چه رنجی می کشد آن کس که انسان است و از احساس سر شار است
والله چه بدونم انشالله  اخه همه زندگیم بود مدرک شانس دارم    

بخدا شانس داری برو آروم باش

فقط به منم اگه می تونی یه پیشنهادی بده از استرسم کم شه

بخدا شانس داری برو آروم باش فقط به منم اگه می تونی یه پیشنهادی بده از استرسم کم شه

چی شده ؟

ممنون گلم ولی از عشق و عاشقی گذشته به تایپک قبلم سر بزنی میفهمی چه غلطی کردم الان موندم تو  چه ...

نمی دونم قهقه بزنم از خنده  نمی دونم گریه کنم اخه چرا هچین کاری کردی واقعا چطور جرعت کردی من جات باشم یه بهانه براش می یارم که حتما باید می زدم خودمم خیلی خیلی ناراحت نشون می دم که من مجبور شدم بزنم تو نکنه خوشت نیاد نکنه فک کنی به حرفت گوش ندادم ها خودم ناراحت نشون می دم در ثانی مگه دوست نداره ؟

موضوع کوتاه کردن موهات ؟

آره من تا حالا جز مهربونی چیزی از شوهرم ندیدم همیشه لباساشم با سلیقه من میخره  اونم عاشق موهای بلنده منم کوتاه کردم میدونم دوستم داره ولی توی دلم پر از استرس شده میخوام قبل از آمدنش بهش بگم اما نمی دونم چطوری دوست ندارم بعد از ۲۴ روز کاری که میاد روز اولی قهر کنه یا حتی دعوا مدل موهام هم میفرستم برات

نمی دونم قهقه بزنم از خنده   نمی دونم گریه کنم اخه چرا هچین کاری کردی واقعا چطور جرعت کردی من ...

فقط اگه می تونی کمکم کن

نمی دونم قهقه بزنم از خنده   نمی دونم گریه کنم اخه چرا هچین کاری کردی واقعا چطور جرعت کردی من ...

فال و استخاره هم برای این میخواستم ببینم دعوا میکنیم یا نه

بابا خوش به حالت اول فک کردم شوهرت از این غلدراست نگو خیلی دوست داره (برای خوشبختیت صلوات می فرستم ) نترس بابا بگو نخواستم تکراری باشم برات اصلا نمی شه بگی داشتم اتو می کردم موهام  حواسم پرت شد چسبید به اتو کز خورد مجبور شدم کوتاه کنم شوخی می کنم . اگه شوهرت از دروغ متنفر بهش دروغ نگو در ضمن به نظر من بزار بیاد از نزدیک ببینه از راه دور دلخوری عمیق تره اینجا دوتا عشوه می یای رامش می کنی پشت تلفن خوب نیست بازم خودت اخلاق شوهرت می دونی هر کار صلاح می دونی انجام بده

بابا خوش به حالت اول فک کردم شوهرت از این غلدراست نگو خیلی دوست داره (برای خوشبختیت صلوات می فرستم ) ...

یعنی  الان نگم بیاد از نزدیک ببینه🤔

نذر صلوات کن هیچ وقت سمت جادو جنبلو نمی دونم دعای زبان بند از این چیزا که معتبر نیست نرو نذر صلوات خیلی خوبه منم برات می فرستم از خانوما هم بخواه برات صلوات بفرستن