2777
2789
چطوری؟

می خواستم عکس فال بفرستم دستم خورد یکی از مدارکم اومد منم سریع صفحرو بستم نمی دونم الان اومده یا نه ؟

خداوندا تو می دانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است /چه رنجی می کشد آن کس که انسان است و از احساس سر شار است
می خواستم عکس فال بفرستم دستم خورد یکی از مدارکم اومد منم سریع صفحرو بستم نمی دونم الان اومده یا نه ...

نه نیامده

سربلندی کشورم و جوانان کشورم آرزوی قلبی من است🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نیامده

چجوری می تونم پیامایی که دادم تو جاهای  مختلف ببینم 

خداوندا تو می دانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است /چه رنجی می کشد آن کس که انسان است و از احساس سر شار است
چجوری می تونم پیامایی که دادم تو جاهای  مختلف ببینم

اگه پستت را لایک کنن می تونی بری اونم از علامت زنگ بالای صفحه من فقط اینو بلدم

اگه پستت را لایک کنن می تونی بری اونم از علامت زنگ بالای صفحه من فقط اینو بلدم

ممنون تو پستایی که فرستادم نگاه کردم همش متنی بود نمی دونم عکس اومد یا نه

فکر نکنم نگران نباش اگه اومده بود یکی از نی نی سایتی ها لایک میکردن

فکر نکنم نگران نباش اگه اومده بود یکی از نی نی سایتی ها لایک میکردن

باشه ممنون تو اومدی دغدغه تو بگی من خنگ تورم درگیر خنگ بازی خودم کردم ببخش وسط تایپیکت  

به تایپک قبل من سر بزن بگو چیکار کنم دلشوره دارم

میدونم آخرش یه اخم و دعوای کوچیک هست ولی اینم نمیخوام میخوام چطوری از الان پشت تلفن بهش بگم یا تو واتساپ که وقتی اومد با موضوع کنار بیاد😕

باشه ممنون تو اومدی دغدغه تو بگی من خنگ تورم درگیر خنگ بازی خودم کردم ببخش وسط تایپیکت    

مشکلی نیست فدات شم 😍😍😍

چجوری از نی نی یار کمک بخوام

اینجا عکسی نیست

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

اینجا عکسی نیست

گفتم که چون چند تا تایپیک همزمان باز بودن نمی دونم دقیق کدوم بود ولی شما نمی تونید ببینید از سمت من ایا تو سایت عکسی اپلود شده یا نه ؟چون سریع بستم صفحرو خواهش می کنم خیلی مدرک مهمی بود

گفتم که چون چند تا تایپیک همزمان باز بودن نمی دونم دقیق کدوم بود ولی شما نمی تونید ببینید از سمت من ...

عزیزم چک کردم عکسی نبود

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

عزیزم چک کردم عکسی نبود

یعنی از طرف من هیچ عکسی اپلود نشده ؟تو هیچکدوم از تایپیکا ؟بازم ممنون از لطفتون