2777
2789
سلام عزیزم اره خداروشکر بعد ۳ روز کامل خوب شدم.ولی هنوز استراحت میکنم ولی بعضی کارارو انجام میدم که ...

عزیزم خداروشکر😍

نه خب دیگه مراقب باش این چندوقتو، خونه هم کثیف باشه همه از اوضاعت خبر دارن 

💖

هم پیش پزشک خانواده

هم پیش متخصص زنان که میتونه مطب شخصی باشه یا توی بیمارستان دولتی. میل خودته. 

منم بهداشت ندارم و نرفتم پزشک خانواده برات پرونده تشکیل میده و بهت میگه هرچند مدت یبار بری پیشش و فشارخون و وزن و بعدا صدای قلب رو چک میکنه اما مثل بهداشت داروی رایگان و اینا نداره..

از خواب چو برخیزم؛ اول تو به یاد آیی... مولانا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خداروشکر😍 نه خب دیگه مراقب باش این چندوقتو، خونه هم کثیف باشه همه از اوضاعت خبر دارن 

مرسی عزیزم اره گاهی میگم بلند شم کمی مرتب کنم ولی دوباره میگم بیخیال از نی نی م مهمتر چیزی نیست.لطفا برام دعا کن هفته دیگه میرم براسونو قلب😍

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
مرسی عزیزم اره گاهی میگم بلند شم کمی مرتب کنم ولی دوباره میگم بیخیال از نی نی م مهمتر چیزی نیست.لطفا ...

عزیزم انشالله که صداشو میشنوی😍منم امروز ۶ هفتم شد یکشنبه هفته دیگه باید برم نمیدونم زوده یا نه.....

💖
عزیزم انشالله که صداشو میشنوی😍منم امروز ۶ هفتم شد یکشنبه هفته دیگه باید برم نمیدونم زوده یا نه.....

تیکرت از من جلوتر چجور ۶ هفته شدی.من امروز رفتم تو ۷ هفته

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
تیکرت از من جلوتر چجور ۶ هفته شدی.من امروز رفتم تو ۷ هفته

نمیدونم عزیزم من هفته پیش که رفتم سونوگرافی تو برگه نوشت ۵ هفته....حالا نمیدونم امروز که ۶ هفتم شد یعنی تازه ۶ تموم شد دارم میرم ۷ یا نه تازه وارد ۶ شدم؟

اخه از رو تاریخ پریودی نشد حساب کنن چون ۲۰ روز پریود بودم گفتن از رو سونو معلوم میشه

💖
رفتم گفت برو پزشک خونواده

چه مسخره اونجا اول باید برات تشکیل پرونده بدن بعد در طول خدماتی که میری برات انجام میدن اگه مشکلی داشتی میفرستنت پزشک خانواده اونم درمانگاهی که خودشون باهاش قرار داد دارن همه چی هم رایگان . به جز سنو و آزمایشات که باید بیرون انجام بدی . قم که اینجوریه

و خدایی که بشدت کافیست
نمیدونم عزیزم من هفته پیش که رفتم سونوگرافی تو برگه نوشت ۵ هفته....حالا نمیدونم امروز که ۶ هفتم شد ی ...

هفته پیش ۵ بودی  پس الان رفتی تو ۶ هفته.انشالله خیره عزیزم برا قلب عجله نکن یوقت استرس نداشته باشی

هفته پیش ۵ بودی  پس الان رفتی تو ۶ هفته.انشالله خیره عزیزم برا قلب عجله نکن یوقت استرس نداشته ب ...

از یطرف میترسم زود برم از طرفیم نگرانم.....پنج هفته که رفتم گفت دوهفته دیگه بازم بیا یعنی صبر کنم؟

💖
از یطرف میترسم زود برم از طرفیم نگرانم.....پنج هفته که رفتم گفت دوهفته دیگه بازم بیا یعنی صبر کنم؟

اره عزیزم صبرکن چون زوده ممکن بری هنوز قلبش تشکیل نشده باشه استرس میگیری بذار چندروز از ۸ بگذره

میترسم پوچ باشه الان یه تاپیک رفتم همه چیزش مثل من بود😣

نترس عزیزم استرس برا نی نی خیلی بده.مثبت فکرکن