2777
2789
عنوان

دوستان نظر

112 بازدید | 22 پست

سلام دوستان دیروز شوهرم گفت برای شام مامانت اینارو دعوت کن بیان اینجا.حالا که زنگ زدم به مامان وبابام قبول نکردن.خییلی ناراحت شدم.به نظرتون به شوهرم چی بگم که ناراحت نشه?درضمن یه دفعه دیگه هم این مشکل پیش اومو بعدش بهم گف مامان وبابات نمیان خونه ی تو.کمکم کنین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو حالم خوب نيس ز نزدم يا گفتم نيان

خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽

منم این آخر هفته شوهرم گفت آبجیت اینا رو بگو بیان ولی گفتن نمیایم منم به شوهرم گفتم شوهرش ماشینش خرابه دخترشم امتحان داره،توهم یه بهونه منطقی که بشه از طرف پدرو مادرت گفت به شوهرت بگو

میشه برا اینکه به حاجتم برسم دعا کنید😘😘😘😘😘

[QUOTE=72957048]منم این آخر هفته شوهرم گفت آبجیت اینا رو بگو بیان ولی گفتن نمیایم منم به شوهرم گفتم شوهرش ماشینش خرا ...[/QUOTمیخام بگم مامانم,اینا شام دعوتن جایی میترسم لو برم

به مامانت زنگ بزن و صادقانه بهش بگو که از اینکه رفت و امد نمیکنید ناراحتم و برای شوهرمم سوال شده که چرا نمیاید خونه دخترتون. بگو من جلو شوهرم خجالت میکشم که شما به من سر نمیزنید

به مامانت زنگ بزن و صادقانه بهش بگو که از اینکه رفت و امد نمیکنید ناراحتم و برای شوهرمم سوال شده که ...

گفتم.به مامانم گفتم اگه نیاین شوهرم ناراحت میشه و...گف نه ناراحت نمیشه