خانوما منو جاریم با هم رابطه خوبی داریم اما هیچ کدوممون با مادر شوهرم و مخصوصا خواهر شوهرم نه البته به ظاهر چرا من خونه مادر شوهرم زندگی میکنم اینا از این که من و جاریم با هم رفت و آمد کنیم بدشون میاد مادر شوهرم هر وقت من برم اونجا بعدش یه داستانی میسازه البته دفعه پیش که رفته بودم خونه نبود قبل من اومده بود خونه ازم پرسید کجا بودی منم گفتم بعد اینکه من گفتم قلبم بهم گفت تو رفتی اونجا و منم چیزی نگفتم اومدم بالا
هوای مادرشوهرت رو داشته باش من فکر میکردم جاریم مثل خواهرمه چند سال بعد هرچی بهش گفته ...
ببین من مطمئنم جاریم هر چقدر بد باشه مادرشوهر و خواهر شوهرم پست ترن حاریم میخواد حرفای خودمو دو تا هم بزا ره روش بگه خواهرشوهرم با شوهرم دعواش شد سه ماه بود عروسی کرده بودم گفت زنت با ده تا پسره خودم دیدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقا پشت سرهم مینویسن نقطه ای ویرگولی چیزی نمیزارن ۱۰۰ بار جملات باید خوند
😂 دوسه بار خوندم بازم نفهمیدم.
راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به... ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ. به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel