یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
مطمئنی مشکل از خودته اول شوهرتو میفرستادی یه آزمایش اسپرم بده هزینشم خیلی کمه بعد برو سراغ خودت... بعدم بیخودی به خودت استرس نده ایشالله حامله میشی عزیزم
مطمئنی مشکل از خودته اول شوهرتو میفرستادی یه آزمایش اسپرم بده هزینشم خیلی کمه بعد برو سراغ خودت... ب ...
ما هر دو همون اول اقدام ازمايش داديم هر دو تا سالم و بدون مشكل ازمايش هاي لازمه رو داديم مشكلي نداره دو ساله تو اقداميم ولي هيچي كه هيچي مونديم خودمون چه كنيم
ما هر دو همون اول اقدام ازمايش داديم هر دو تا سالم و بدون مشكل ازمايش هاي لازمه رو داديم مشكلي نداره ...
عزیزم به نظرم کیت تخمک گذاری بخر استفاده کن که بدونی چه روزی تخمک گذاری داری بعدم همون روزا اقدام کن...بعد از نزدیکی هم نیم ساعت پاهاتو بالانگهدار استرسم به خودت نده چون تجربه به همه ثابت کرده ماهی که از همیشه بیخیال تری و استرس نداری حامله میشی... واست دعا میکنم خدا ایشالله زودتر یه بچه سالم بهت بده