2777
2789
عنوان

صلوات

57 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها من ١٢٤ هزار تا صلوات نذر كردم تا اربعين متاسفانه فكر كنم نرسم و وقت كم بيارم از دفتر مرجع كه پرسيدم گفتن ميتونين به بقيه بگين كمك كنن ٢٢ هزار تا رو فرستادم ٢ هزار تا هم يكي از دوستان محبت كردن صد هزار تا ديگه دارم ميشه كمك كنين تا اربعين تموم شه؟

ان شاالله كه هم شما هم من به حاجتمون برسيم❤️🙏🏽🌹

خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽

من هزارتا کمک میکنم 

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لطفا اگه كسي ميخواد كمك كنه بگه بهم مرسي❤️🙏🏽🌹

خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
من هزارتا قبول ميكنم برا من دعا كن 

مرسي ممنون ان شاالله به خواستتون برسين❤️

من هزارتا کمک میکنم 

مرسي خيلي لطف كردين❤️

٥٠٠ تا مى فرستم

مرسي ممنون دستتون درد نكنه❤️🙏🏽

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

خیانت دیدم

fa_ramane | 40 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز