2777
2789
عنوان

عکس کتونی🧐👟👟

375 بازدید | 9 پست

سلام میشه عکس کتونی های خیلی شیک و آس بزاریدمیخوام بخرم ممنون میشم

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیروز رفتم  کتونی بخرم همه بالای ۱ تومن بود

😤

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی

بودجه و سلیقها متفاوته با توجه به بودجه و سلیقه خودت انتخاب کن ،من خودم کتونی سفید رو عاشقشم خواهرم میبینه میگه این چیه میپوشی

به شیوه خودت زندگی کن ، اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن😘😘
ببخشید ی سوال،اگ ما بذاریمو خوشت بیاد از هرشهری باشی میای عین همونو از همون مغازه میخری؟؟؟! خب برو ...

خواهش میکنم😂عزیزم میخوام عکسشو بدم داییم از دبی بیاره .حتما به دردم میخوره ک میگم

خواهش میکنم😂عزیزم میخوام عکسشو بدم داییم از دبی بیاره .حتما به دردم میخوره ک میگم

درهم ۳۸۰۰شده

به پول ایران باید ۷.۸تومن هزینه کنی

ولی دیگه ی چیز خیلی خوب میگیری دیگه

2790
2778
2791
2779
2792