2777
2789
عنوان

قرص ویتاگنوس

135 بازدید | 16 پست

چطور مصرف کنم چند تا در روز تروخدا بگیددد😥😥😑

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر روز دوتا صبح و شب عالیه برا باروری اگه پربودت خیلی منظمه شبی یکی بخور

من مجردم اشکالی داره بخورم عزیزم

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

من مشکلم لکه بینی ۱۰ روزه بود. اولا خونریزی رو زیاد میکنه چون  تو ۳ روز اول میخوردم‌ نباید میخوردم.۳ ماه ‌پیش پشت سرهم خوردم.تو اون ۳ ماه ک تاثیر نداشت این ماهو نمیدونم هنوز.میگن گیاه زنانه و واسه همه چی خوبه! نمدونم!!

من مشکلم لکه بینی ۱۰ روزه بود. اولا خونریزی رو زیاد میکنه چون  تو ۳ روز اول میخوردم‌.۳ ماه ‌پیش ...

مرسی گلم

نه گلم بخور هیچ اشکالی نداره

یکی صبح بخورم یکی شب موردی نداره گلم

هر روز دوتا صبح و شب عالیه برا باروری اگه پربودت خیلی منظمه شبی یکی بخور

عزیزم شما نتیجه دیدین از این قرص؟؟؟ واسه بارداری میخوام پریودم منظمه ولی دوماهه اقدام کردم باردار نشدم الان ماه سومه اقدامم و پریودم خیلی درد شدیدی داره

😍همین ماه به امید خدا باردار میشم مطمئنم😍
عزیزم شما نتیجه دیدین از این قرص؟؟؟ واسه بارداری میخوام پریودم منظمه ولی دوماهه اقدام کردم باردار نش ...

بخورحتما

بله گلم من با یه دوره باردار شدم

خدایا ممنونم منت به سرم گذاشتی بهم دختر دادی. دل همه منتظرا شاد بشه الهی😍😍
بخورحتما بله گلم من با یه دوره باردار شدم

من قطرشو گرفتم گلم از فردا میخوام شروع کنم فردا دوازده سیکلمه بنظرت قطرش خوبه یا قرصش

😍همین ماه به امید خدا باردار میشم مطمئنم😍